HOLYWOOD YILDIZI MATTHEW McCONAUGHEY’İN  BREZİLYALI  SEVGİLİSİ TOP MODEL CAMILA ALVES MANGO’NUN DAVETLİSİ OLARAK  İSTANBUL’A GELİYOR
Ünlü İspanyol moda devi Mango , 2009  ilkbahar-yaz koleksiyonunu Mart ayında Çırağan Sarayında gerçekleştireceği  muhteşem bir defile ile tanıtmaya hazırlanıyor. Üstelik podyumda dünyaca ünlü bir modeli ağırlayacak!
Yeni sezon koleksiyonları  ile bu yılki trendlerin altını çizecek olan ünlü İspanyol moda markası Mango, Mart ayında  Çırağan Sarayında gerçekleştireceği defile için şimdiden kolları sıvadı. Ünlü koreograf  Öner Evez’in koreografisinde gerçekleşecek defilenin en büyük sürprizi ise dünya basınının son dönemde peşinde koştuğu  dünyaca ünlü Brezilyalı manken Camila Alves olacak. Birçok ünlü Türk mankenle Mango podyumunda yerini alacak Alves  İstanbul’u sallamaya hazırlanıyor.

Modellik kariyerinin yanısıra, son dönemde Holywood’un ünlü aktörü Matthew McConaughey ile yaşadığı beraberlik ile adından sıkça söz ettiren Brezilyalı ünlü manken Camila Alves, beraberliklerinden dünyaya gelen oğullarının doğumu ile dünya magazin basınının yakından takip ettiği bir isim. Mango, oynadığı birçok reklam filmlerinin ardından modelliği ile büyük başarılara imza atan Camila Alves’i Mart ayında gerçekleştireceği 2009 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun tanıtımı için düzenlenecek defilesinde ağırlayacak.

2005 yılında People dergisi tarafından “Yaşayan En Seksi Erkek” seçilen ünlü aktör Matthew McConaughey ile olan birlikteliği ile ününü perçinleştiren ünlü Brezilyalı manken Camila Alves, şu sıralar bir yandan önümüzdeki Temmuz ayında 1. yaşına girecek oğulları ile ilgilenirken bir yandan da Türkiye’ye gelme hazırlığı içerisinde. Ünlü yıldız Penelope Cruz ve kardeşi Monica Cruz’un tasarımlarını yaptıkları Mango koleksiyonunun tanıtımı için  önümüzdeki Mart ayında Türkiye de olacak Camila Alves’in gelişi şimdiden merakla bekleniyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bir Daha Asla Kar Yağmayacak - Never Gonna Snow Again (2021) Pişiriciler (2021) Bizim Küçük Günahlarımız (2017) Güvercin Hırsızları (2019) Kara Neme: Gelin Deresi (2022)

Leave a comment