THE GUNMAN

Güçlü Karakterler, Muhteşem Şehirler, Başarısını Kanıtlamış Bir Yönetmen, Eşsiz Oyuncu Kadrosu, Nefes Kesen Bir Aksiyon!

20 Mart’ta Sinemalarda!

Sean Penn’in canlandırdığı karakter Jim Terrier, devletin anlaşmalarını yapan eski bir tetikçidir.  Çalıştığı organizasyon tarafından ihanete uğramıştır. Bu olay onu, ismini temize çıkarana kadar saklanmaya, Avrupa ve Afrika’da kedi fare oyunu oynamaya zorlamıştır.

Sean Penn: ‘’İnsanların derin yanlarını konu alan aksiyon dolu bir film. Hayatı operasyonlarda geçmiş kuvvetli bir adamı alıp her şeyi baştan yaşaması için yeni bir ortama sokuyoruz. Bu karakteri kendime çok yakın hissettim çünkü ben Terrier gibi ateş hattında yaşayan çok karmaşık insanlarla hep iç içe yaşadım.’’

Sean Penn filmdeki karakteri gibi yıllardır yardım kuruluşları ile beraber kampanyalar yürütüyor. Haiti’de ki sel felaketinden sonra sürdürülebilir programlar organize etmek ve parçalanan hayatları kurtarmak amacıyla Haitian Relief Organization adında bir kuruluş kurmuştur. Terrier de filmde yeniden aksiyona sürüklenene kadar Kongo Cumhuriyetinde bir yardım kuruluşunda gönüllü olarak çalışıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Damat Takımı (2017) Derisini Satan Adam - The Man Who Sold His Skin (2021) Koma - The Coma (2022) Paçi: Av Sanatı (2018)  Ateşle Oynayan Kız: Millennium Üçlemesi 2 - The Girl Who Played With Fire (2010) Turist - Force Majeure (2015)

Leave a comment