TEKSAS KATLİAMI 3D/TEXAS CHAINSAW 3D
19 NİSAN’DA SİNEMALARDA

Konu:
Uzun zaman önce, Teksas’da küçük bir kasabada, beş gencin başına bir felaket geldi. Korku ve dehşetin o gün gördükleri kadarını tahmin bile edemezlerdi. İçlerinden sadece biri hikâyeyi anlatmak için kaçabilecekti ve onun sağ kalışı bu tarifsiz dehşete görünürde son verecek bir olaylar zincirini tetikleyecekti.
Az sayıda insanın bildiği, kurtulan bir kişi daha olduğuydu. Bir bebek bu delilikten saklanmış, o gün olanlardan ve kökeninden habersiz büyümüştü.
Yıllar sonra, şimdi bir yetişkin olan Heather Miller (ALEXANDRA DADDARIO), hiç bilmediği bir büyükanneden kalan mirasını almak için doğduğu yere, evine çağırılır. Heather arkadaşları Nikki (TANIA RAYMONDE), Ryan (TREY SONGZ) ve Kenny (KERUM MILICKI-SANCHEZ) eşliğinde Teksas’a doğru hareket eder. Yolda, sonu bu yolculuğa hiç katılmamış olmayı dilemek olabilecek otostopçu Darryl’i (SHAUN SIPOS) de alırlar.
Vardıklarında, Heather kendisini ihtişamlı bir malikâne hediye edilmiş olduğunu öğrenince şaşkına döner. Avukatı, (RICHARD RIEHLE) bu görkemli mülkün artık Heather’a ait olduğunu bildirir. Mülkü asla satamayacaktır ve büyük annesi tarafından yazılmış bir mektuptaki talimatlara uymak durumundadır.
Fakat mektubu açmadan önce o ve arkadaşları, herkesin bihaber olduğu şekilde o uğursuz günden sağ kalan diğer kişi olan, Heather’ın uzun süreden beri kayıp olan akrabalarından biri ile daha yüzleştirilirler.
Heather şimdi mirasıyla mutabık kalmak, fakat bunu yapabilmek için öncelikle hayatta kalmak zorundadır. Çünkü yeni kuzeni, kurbanlarının akrabası olup olmadığını önemsememektedir.
Sadece kan için oradadır…

Vizyon Tarihi: 19.04.2013
Yönetmen: John Luessenhop
Oyuncular: Alexandra Daddario, Dan Yeager, Trey Songz, Scott Eastwood, James MacDonald, John Dugan
Yapımcı:Carl Mazzocone, Christa Campbell, Mark Burg, Avi Lerner, Cyndi Brenner, Danny Dimbort, Lati Grobman, Robert Ortiz
Senaryo: Kim Henkel, Debra Sullivan, Stephen Susco, Adam Marcus, Kirsten Elms
Görüntü Yönetmeni: Anastas N. Michos
Müzik: John Frizzell
Makyaj: Robert Kurtzman
Yapım Yılı: 2012
Ülke: A.B.D.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Snowden (2017) Geçmişin İzleri - The Railway Man (2014) The Beekeper / Arıcı: Ölüm Kovanı (2024) Perde: Ayn-ı Cin (2017) İlk ve Son Aşkım / Seeking A Friend For The End Of The World (2012) Dipdip: Bir Okyanus Macerası - Deep (2018)

Leave a comment