T.İ.M

Başrollerini Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, Hatice Kalit, Adem Muriç’in paylaştığı genç yeteneklerin yanında dizi ve filmlerden tanıdığımız Selahattin Bel, Vural Yayan, Kahraman Tayfur, Miraç Sevsay ve Melike Balçık gibi oyuncular da bulunmaktadır. Filmin post prodüksiyon aşamasında alanında birçok başarıya sahip ödüllü isimlerden; müzik Yıldıray Gürgen, Ses tasarım Orçun Kozluca, renk tasarım ise Cenk Erol tarafından yapılmıştır.

Hikâye: Özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapan Serdar Yıldırım, hain bir pusu sonucu 16 silah arkadaşını kaybeder. Telsizleri kapatarak yaptığı izinsiz operasyonun ardından görevden alınır. Gizli bir görev için seçkin asker ve polislerden oluşan özel bir timin başına geçmesi istenir. Görevi kabul eden Serdar Yıldırım tim ile birlikte şehit olan silah arkadaşları, aileleri ve ülkeleri için çetin bir mücadeleye girer.

Gösterim Tarihi: 29 Haziran 2018
Dağıtım: CGV Mars Dağıtım
Yapım: Turan Film
Yapımcı: Serdar Atacan
Görüntü Yönetmeni: Ercan Durmuş
Senaryo: Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, İsmet Müstecep
Müzik: Yıldıray Gürgen
Yönetmen: Onur Yiğit
Oyuncular: Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, Hatice Kalit, Adem Muriç, Selahattin Bel, Vural Yayan, Kahraman Tayfur, Miraç Sevsay, Melike Balçık

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cem Karaca’nın Gözyaşları (2024) El Hass: Cinden Olan İnsandan Doğan (2022) Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü - Boonie Bears: The Big Shrink (2018) Yakışıklı Prens - Charming (2018) Herşeye Rağmen (2023) Barry Seal: Kaçakçı - American Made (2017)