Lucasfilm ve yönetmen J.J Abrams, Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi ile izleyicileri galaksinin çok uzaklarına götürdükleri destansı bir yolculuğa çıkarmak için güçlerini bir kez daha birleştiriyor. Yeni ufuklar açan Skywalker efsanesinin sonu, yeni efsanelerin doğduğu ve özgürlük için verilen son savaşın gelmek üzere olduğu Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi, 20 Aralık’ta vizyona giriyor.

Lucasfilm ve yönetmen J.J Abrams, Star Wars:Skywalker’ın Yükselişi ile izleyicileri galaksinin çok uzaklarına götürdükleri destansı bir yolculuğa çıkarmak için güçlerini bir kez daha birleştiriyor. Yeni ufuklar açan Skywalker efsanesinin sonu, yeni efsanelerin doğduğu ve özgürlük için verilen son savaşın gelmek üzere olduğu Star Wars:Skywalker’ın Yükselişi, 20 Aralık’ta vizyona giriyor.

Film’de oynayanlar Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran ve Billy Dee Williams.

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’nin yönetmenliğini J.J. Abrams yaparken, yapımcılığını Kathleen Kennedy, Abrams ve Michelle Rejwan yaptı. Callum Greene, Tommy Gormley ve Jason McGatlin’in idari yapımcılık görevini üstlendiği, Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi filminin senaryosu J.J. Abrams ve Chris Terrio tarafından yazıldı. Film 20 Aralık’ta vizyona giriyor.

Yönetmen: J.J. Abrams
Oyuncular: Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran ve Billy Dee Williams
Yapımcılar: Kathleen Kennedy, J.J. Abrams, Michelle Rejwan
İdari Yapımcılar: Callum Greene, Tommy Gormley, Jason McGatlin
Yazan: J.J. Abrams & Chris Terrio (son hali değildir)
Tür: Aksiyon-Macera
Yayın Tarihi: 20 Aralık, 2019

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ben, Daniel Blake - I, Daniel Blake (2016) Yukarı Bak - Up (2009) Ben ve Sen - Io e Te - Me & You (2013) Kapıdaki Sır (2017) İz - Reç (2011) Babalar Savaşıyor - Daddy’s Home (2016)