STAJYER
“THE INTERN”
Academi Ödüllü Robert De Niro (“Raging Bull,” “Silver Linings Playbook”) ve Anne Hathaway (“Les Misérables,” “The Devil Wears Prada”) Warner Bros. Pictures’ın,  “Stajyer/The Intern” filminin başrollerinde yer alıyorlar.  Oscar Adayı ve ödüllü film yapımcısı Nancy Meyers (“It’s Complicated,” “Something’s Gotta Give,” “Private Benjamin”) da, bu dramatik komediyi kendi yazdığı senaryodan yönetiyor.
“Stajyer/The Intern” filminde De Niro’nun canlandırdığı 70 yaşındaki dul Ben Whittaker, emekliliğin hiç de beklediği gibi olmadığını düşünmektedir. Tekrar iş yaşamına dönmek için fırsat kollarken, Jules Ostin (Hathaway) tarafından kurulan ve yönetilen bir moda websitesi’nde stajyer olarak işe başlar.
Filmin birçok jenerasyondan isimler barındıran oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle sıralanıyor;  Rene Russo (“Thor”), Anders Holm (“Workaholics”), Andrew Rannells (“Girls”), Adam Devine (“Pitch Perfect”), Celia Weston (“No Reservations”), Nat Wolff (“The Fault in Our Stars”), Linda Lavin (“Wanderlust”), Zack Pearlman (“The Inbetweeners”), yeni oyuncu Jason Orley, ve Christina Scherer (“Living with Uncle Charlie”).

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Geçit Yok - The Last Stand (2013) Büyük Usta - The Grandmaster (2014) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) İstanbul Bahçesi - Stambul Garden (2021) Justin Bieber’s Believe (2013) Striptiz Kulübü - Magic Mike (2012)

Leave a comment