SPECTRE

Geçmişten gelen şifreli bir mesaj James Bond’u Mexico City’ye ve sonunda, kötü şöhretli bir suçlunun, yasaklı dulu, güzel Lucia Sciarra (Monica Bellucci) ile tanışacağı Roma’ya sürükler. Bond, sızdığı gizli bir toplantı sonucunda, SPECTRE olarak bilinen tekinsiz bir örgütün varlığını ortaya çıkartır.

Bu arada Londra’da, Ulusal Güvenliğin yeni başkanı Max Denbigh (Andrew Scott), Bond’un eylemlerini sorgulamakta ve M (Ralph Fiennes) tarafından yönetilen MI6’nın gerekliliğini tartışmaya açmaktadır. Bond, SPECTRE’in ağını ortaya dökebilecek ipuçlarına ulaşmak için, eski düşmanı Mr White’ın (Jesper Christensen) kızı, Madeleine Swann’ı (Léa Seydoux) aramaktadır, ve Moneypenny (Naomie Harris) ve Q’dan (Ben Whishaw) gizlice kendisine yardım etmelerini ister. Bir süikatçının kızı olarak Madeleine, başkalarının aksine Bond’u daha iyi anlamaktadır.

Bond, SPECTRE’in kalbine yaklaştıkça, ulaşmaya çalıştığı; Christoph Waltz tarafından
canlandırılan düşmanı ile kendisi arasında, kan dondurucu bir bağ olduğunu öğrenir.

Yönetmen: Sam Mendes
Yazarlar: John Logan ve Neal Purvis & Robert Wade
Yapımcılar: Michael G. Wilson
Barbara Broccoli
Oyuncular:
Daniel Craig
Christoph Waltz
Léa Seydoux
Naomie Harris
Ben Whishaw
David Bautista
ile Monica Bellucci
ve Ralph Fiennes as “M”
Aksiyon Macera

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Alfa ve Omega: Eve Dönüş Macerası - Alpha and Omega (2011) Asabi Adam - The Angriest Man in Brooklyn (2014) Çakallarla Dans (2010) Davud ve Calût: İnanç Savaşı - David vs. Goliath: Battle of Faith (2017) Zootropolis: Hayvanlar Şehri - Zootopia – Zootropolis (2016) Bölük (2017)

Leave a comment