GÖKÇE’DEN BATERİ, ŞORAY UZUN’DAN KADİR ÇÖPDEMİR SHOW’A ÖZEL GİTAR SHOW…

Yayınlandığı günden bugüne büyük beğeni toplayan “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor” bu hafta da ilginç konu ve konuklarıyla, yaratıcı ekibiyle Cuma gecesine damgasını vurdu..

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor, 5. haftasında coşku dolu bir açılış yaparak ekrana geldi. Bu haftanın konukları reyting rekorları kıran Seksenler ekibinin birbirinden eğlenceli oyuncuları; Şoray Uzun, Özlem Türkad, Berat Yenilmez, Ayşe Tolga, Begüm Öner ve son dönemde büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Gökçe idi. Yayının konseptine uygun olarak Kadir Çöpdemir, 80’leri yansıtan bir kostümle stüdyoya geldi. Konsepte uyan bir tek o değildi. Toplam 500 seyirciden 100’ünün de aynı konseptle stüdyoda olması dikkat
çekiciydi.

Geçmişte baterist olduğu öğrenilen Gökçe, Kadir Çöpdemir’in ısrarları sonucu yalınayak davul çalmaya başladı. O esnada Şoray Uzun tüm stüdyoya bir sürpriz yaparak, etraftakilerin şaşkın bakışları arasında gitarı eline aldı ve Gökçe’ye eşlik etti. Güç bela davulun başına geçen Gökçe’yi daha sonra yerinden kaldırmak zor oldu. İkinci şarkısında hem seslendirdi, hem de davulda maharetini
gösterdi. Gökçe ve Şoray Uzun, “Bundan sonra grup olmaya karar verdik” diyerek müzikal işbirliği yapma noktasında mutabakata vardılar.

*80’leri yad etme anısına stüdyoya Michael Jackson’ın Smooth Criminal parçasındaki dansını birebir taklit eden bir genç geldi ve performansını sundu.

*Şoray Uzun ;Aykut Kocaman, Fatih Terim ve Aziz Yıldırım taklitleriyle stüdyoyu kırdı geçirdi.
*Konukların hepsinin birbirinden ilginç 80’li yıllar fotoğrafları ekrana verildi. Begüm Öner’in portakaldaki vitamin hali ise izleyicileri epey güldürdü. Kadir Çöpdemir’in gençliği ise oldukça şaşırtıcıydı.

*Her hafta olduğu gibi bu hafta da yayında verilen 80’lerkoptugeliyor hashtagi Twitter’da trend topic oldu. Twitter üzerinden konuklara gelen sorular konuklara iletilerek cevaplar alındı. Televizyonda ve sosyal medyada da reytingin zirvelerine oynayan Seksenler, Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’u da reyting listesinin tepesine taşıdı.
*Şoray Uzun, Galatasaray’ın seçmelerine girdiğini ama başarılı olamadığını,daha sonra amatör lige kadar düştüğünü itiraf etti.Küçükken, arkadaşına ayarlamak için konuşmaya gittiği kızı daha sonra kendine ayarladığını da akabinde itiraf etmek zorunda kaldı.
*Begüm Öner’in çok uyuduğu, ortalama 14-15 saatlik bir uykusunun olduğu ortaya çıktı.
*Şoray Uzun’un ‘kısır’ kelimesine tiki olduğunu öğrenen Kadir Çöpdemir,yayının son çeyreğinde ünlü oyuncunun bu tikinin üzerine gitti ve kendisini zor durumda bıraktı. Stüdyoda kahkahaların dalgalanmasına sebep oldu bu olay.
*Yayın boyunca enerjisi zirvede olan Gökçe, romantizmden hoşlanmadığını beyan etti. Vücudundaki dövmeleri ve anlamlarını Kadir Çöpdemir’e bir bir anlattı. Annesi kızdığı için artık yaptırmayacağını da ekledi. Favori şarkılarından olan “Napardım Bilmem”in tribünlerde icra edildiği video ekrana verilince de bu durumdan çok gurur duyduğunu ifade etti.
*Kadir Çöpdemir, Şoray Uzun ve Berat Yenilmez’in sünnet olma hikayeleri ilgi çekiciydi. Bu üçlünün, ‘Gençlik yıllarında kızları nasıl keserdik’ temalı canlandırması ise tebessümlere sebep oldu.
*Orkestra 80’lerde top olan şarkıları yabancı ve yerli olarak ayrı ayrı iki kez canlı performansla izleyiciye sundu.
Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker ve Aykut Gürel’in üstlendiği deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Erkek Tarafı: Testosteron (2013) Conjuring: Şeytan Ayini - Conjuring: The Beyond (2023) Van Gölü Canavarı (2012) Acemi Gladyatör - Gladiatori di Roma – Gladiators of Rome (2013) 80 Günde Devrialem - Around the World in 80 Days (2023) Gönlümü Çaldın - One Small Hitch (2013)

Leave a comment