– Proton PackTM ektoplazmik maddeyi görüntüleyen, türünün ilk örneği ürün olacak
Tokyo, Japonya, 1 Nisan 2016 – Bugün Sony Corporation (“Sony”) paralel bir boyuttan içerik görüntülemek üzere tasarlanmış bir ürün olan Proton PackTM’i (#protonpack) başarıyla mükemmelleştirdiğini ilan etti.

Proton PackTM son teknoloji ürünü, minyatürleştirilmiş süper iletken senkrotronla donatılmıştır. Bu senkrotron bir hidrojen plazma hücresinden enjekte edilmiş protonları hızlandırır. Süper iletken sıcaklıklar bir sıvı helyum haznesinde tutulur ve etken bir soğutucu, işletim zamanının, bir kriyojen termosundan tek başına mümkün olan süreyi fazlasıyla aşmasını sağlar. Uyarlanabilir ışın yönlendirme teknolojisi proton ışınını ergonomik bir çubuğa yönlendirir. Bu çubuk azami menzil isabetliliğini sağlayan bir ışın halkası ayar kavitesi görevi görür. Sırt çantası şeklinde olması sayesinde kullanıcının omurgasına dahili psikokinetik topraklama yaparak spektral gürültü geribesleme döngüsünü ortadan kaldıracaktır.

30 yıldan uzun süredir geliştirilmeye çalışılan Proton PackTM Sony Corporation’ın ünlü ürünlerinin inovasyonlarından yararlanıyor. 6,66 kilogram/14,68 pound ağırlığındaki Proton PackTM Sony Mobile Communications’ın en son XperiaTM akıllı telefonundaki STAMINA Mode’una sahip olduğu için, kullanıcıya daha uzun ömürlü pil deneyimi sunuyor. Proton PackTM aynı zamanda Sony’nin Cyber-shot RX serisi kompakt kameralarıyla aynı süper yavaş kayıt özelliğini barındırdığı için, kullanıcının maddeyi ve hareketini saniyede 960 kare olmak üzere yüksek kare hızıyla ve isabetli bir şekilde görüntülemesini sağlıyor. Proton PackTM’in içinde bulunan Sony 4K Ultra Short Throw Projektörü kullanıcının kaydedilen görüntüyü gerçek zamanlı olarak görmesine olanak tanıyor. Yakın Saha İletişimi teknolojisi Proton PackTM’i wireless olarak BRAVIA® televizyonları ve XperiaTM akıllı telefonları gibi diğer Sony ürünlerine bağlayacak. Böylece söz konusu ürünlerde de varlıkların görülme, iletilme ve paylaşılması mümkün olacağı için, görüntü yakalama ve ekran görüntüsü yakalama terimleri yeniden tanımlanacak. Proton PackTM suya ve çamura dayanıklıdır.

Sony Corporation’daki mühendisler 2016 Proton PackTM’i nükleer mühendis ve cephane uzmanı Dr. Jillian Holtzmann’la birlikte geliştirdiler. Sony Başkanı ve CEO’su Kazuo Hirai’nin yorumu şöyle: “Columbia Üniversitesi’nden Dr. Egon Spengler’ın öncülüğünü yapmasından bu yana uzun süredir dünyanın en büyük mühendislerinin hayali olan Proton PackTM’in mükemmelleştirilmesi Sony’nin bitmez tükenmez inovasyon hedefinin bir sonucudur. Bu ürün şirket misyonumuz için çok önemli olan etkileyici olma özelliğini kesinlikle yansıtmaktadır.”

Proton PackTM ABD’de 15 Temmuz 2016 tarihinde ve Türkiye’de 29 Temmuz 2016’da piyasaya çıkacak.

Proton PackTM hakkında daha fazla bilgi için www.proton-pack.com.

*Burada adı geçen tüm ürünler Sony Corporation ve Sony’ye bağlı şirketlerin ticari markası ya da tescilli markasıdır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Son Üç Gün - 3 Days To Kill (2014) Sabit Kanca 2 (2014) Daha İyi Bir Hayat - Une Vie Meilleure - A Better Life (2012) Dua et Kardeşiz (2018) Kabus (2018) Eyyvah Eyvah 2  (2011)

Leave a comment