SONSUZ BİR AŞK

İzleyenleri, dostluğun, aşkın, acımasız gerçeklerin derinden hissedildiği bir zamana sürükleyecek sinema şöleni…

İsmail Hacıoğlu, Özlem Tekin, Ferhat Gündoğdu, Ceren Balıkçı, Orçun Kaptan, Ayfer Dönmez, Süleyman Turan Oynuyor…
Dama Medya, vizyona girdiğinde sinemaseverlerin ilgi odağı olan Sonsuz filminin devamını çekti. Sonsuz Bir Aşk, 10 Nisan 2015 Cuma günü vizyona giriyor. Filmin galası ise 9 Şubat Pazartesi günü Tim Maslak Show Center’da düzenleniyor.
Yapımcılığını Dama Medya/ Ferhat Eşsiz ve Ümit Gündoğdu’nun üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Ozan Uzunoğlu oturuyor. Senaryosunu ilk filmdeki gibi Can Sinan’ın kaleme aldığı Sonsuz Bir Aşk’da ünlü aktör İsmail Hacıoğlu yine Volkan rolüyle gönüllerde taht kuracak. Ferhat Gündoğdu ise ilk filmde olduğu gibi Serhan karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak. Rock müziğin ustası Özlem Tekin, Ceren Balıkçı, Orçun Kaptan, Ayfer Dönmez’in başrolleri paylaştığı filmde, ünlü aktör Süleyman Turan da oynayacak. Filmin müzikleri ise Yıldıray Gürgen imzalı.
Sonsuz Bir Aşk, sinemaseverleri, dostluğun, aşkın, acımasız gerçeklerin derinden hissedildiği bir zamana sürüklüyor… Filmde, bir yudumluk hayatı doya doya yaşamaya çalışan kanser hastası Volkan ve Serhan’a yol arkadaşlığı yapıyoruz… Bu kez onlara Özlem Tekin de eşlik ediyor… Kendilerini acımasız zamanın gerisinde ve uçurumun kenarında bulan iki dost, yarının olmadığını biliyorlar ama “Her şeye rağmen yaşamak güzel!” deyip bir kez daha düşüyorlar yollara.
İstanbul’dan Denizli Buldan’a, Buldan’dan Pamukkale’ye, Antalya’ya belde belde, kasaba kasaba, insanın içini ısıtan bir serüven var önlerinde…
Ülkemizin kanayan yarası çocuk gelinler,  kanser hastası kişilerin yaşadıkları duygusal anlar, aşk, sevgi ve dostluk üzerine kurulu Sonsuz Bir Aşk, gerçek bir sinema filmi, güçlü bir senaryo ve sevginin her şey olduğuna inandıracak bir sinema şöleni…

YAPIMCI-Dama Medya, Ferhat Eşsiz&Ümit Gündoğdu
YÖNETMEN-Ozan Uzunoğlu
SENARYO- Can Sinan
OYNAYANLAR-Volkan ‘İsmail Hacıoğlu’, Özlem ‘Özlem Tekin’, Serhan ‘Ferhat Gündoğdu’, Dicle ‘Ceren Balıkçı’, Rüstem ‘Orçun Kaptan’, Aylin “Ayfer Dönmez”, Servet  “Turan Özdemir’, Ferize Ana ‘Jale Aylanç’, Hilmi ‘Metin Keçeci’, Sadi ‘Serkan Şengül’, Komutan ‘Bekir Öztürk’ ve jön Süleyman ‘Süleyman Turan’.
MÜZİKLER: Yıldıray Gürgen
DAĞITIM FİRMASI: Pinema

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör (2023) Garfield Süper Kahraman - Garfield's Pet Force (2010) Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 - Hunger Games: Mockingjay Part 2 (2015) Solace (2015) Bak Şu Leyleğe - A Stork’s Journey (2017)

Leave a comment