Kulvarında en büyük seslerden biri olan Soner Olgun, “Yakarım Yağmurları’’ isimli maxi single çalışması ile yaz aylarında sevenleriyle buluşmak için hazır.

Türkiye’nin her yerinde konserler veren, aralıksız on yedi yıl boyunca da aynı mekanda sahne çalışmalarını sürdüren ilk ve tek sanatçı olma özelliği taşıyan Soner Olgun, kariyerinde ilk defa bir maxi single çalışmasına imza atıyor.

Müzik hayatında yirminci yılını tamamlayan Soner Olgun’un, ‘‘Yakarım Yağmurları’’ isimli çalışmasında dört eser yer alıyor. Single çalışmasına ismini veren “Yakarım Yağmurları’’ şarkısının sözleri “kutup zencisi” adlı twitter fenomeni Oğuz Asma’ya, müziği Soner Olgun’a ait, “Düşten Güzel’’ adlı eserin sözü ve müziği Fatih Aydın imzalı.

Söz ve müziği Meral Güney’e ait olan, merhum Erol Büyükburç’un yorumladığı ‘‘Çay Bahane’’ isimli şarkı da Soner Olgun yorumuyla maxi single’daki yerini aldı. Maxi single çalışmasının ilk klibi olma özelliğini taşıyan, Kıbrıs’ın anonim türküsü ‘‘Mağusa Limanı’’ da son şarkı.

Müzik yönetmenliğini ve düzenlemelerini Alper Erinç’in üstlendiği, Erinç stüdyolarında  kayda alınan ‘‘Yakarım Yağmurları’’ maxi single çalışmasında Onur Nar, Rustam Mahmudov, Utkan Marangoz, Mete Kuran, Ali Yilmaz (Motor Ali), Ömer Öcal, Serkan Aşanel, Ömer Filgir, Salahi Balıkçıoğlu gibi birçok usta müzisyenler bir araya geldi. Sanatçıya, vokallerde aynı zamanda eşi olan Özlem Olgun, Sibel Benekli, Serkan Aşanel eşlik etti.

Soner Olgun’un ‘‘Yakarım Yağmurları’’ adlı maxi single çalışması, Esen Müzik etiketiyle 07 Temmuz’dan itibaren tüm müzik marketlerde ve dijital kanallarda…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Protesto - La Haine (2021) Hayalet Suikastçı - Assassin (2023) Toz Bezi (2015) Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş - Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023) 127 Saat - 127 Hours (2011) Kahraman Uzaylılar - Escape From Planet Earth (2013)

Leave a comment