Albert Lamart , Fransa’nın önde gelen siyasetçilerindendir. Yıllar önce eşini kaybetmiş olan Lamart, seçimlerden önce tüm dikkatleri üzerine çekmek için oğlu Louis ile birlikte çifte düğün hazırlığı yapmaktadır. Ancak Amerika’dan gelen bir albay, Albert Lamart’ın bütün planlarını alt üst edecektir. 15 yıl önce DORMEN tiyatrosu tarafından da sahnelenip büyük övgü alan  bu KOMEDİ  TİYATRO KARNAVAL’da…
Son Oyun! “Bu Filmi Görmüştüm” 24 NİSAN SALI 20:30’DA TİYATRO KARNAVAL MECİDİYEKÖY G.ÜLKÜ&G.ÖZCAN SAHNESİNDE….
Yazan: Bricaire&Lasaygues
Çeviren: Gencay Gürün
Yöneten: Tolga Yeter
Oyuncular: Eraslan Saglam, Tolga Yeter, Yelda Serbes, Sinan Yildirim, Merve Çavusoglu, Eyüphan Güvercin

GÖRÜNMEYEN

Oyun iki mahkum ve bir gardiyanın yıllar önce getirildikleri hapishanede birbirlerini, orada elde ettikleri deneyimlerle dış dünyayı tartıştıkları bir oyun. Birbirlerini hiç görmedikleri, gardiyanlarından başka biriyle karşılaşmadıkları yıllar boyunca, inanmak istedikleri şeyleri sürekli sorgularlar. Belki de bu sorgulama onları acılara karşı ayakta tutan, yaşamaya iten bir dinamiktir.
Yazan: Craig Wright
Çeviren: Özden Gököz
Yöneten: Tolga Yeter
Oynayanlar: Barış Atay, Caner Erdem, Gökhan Yıkılkan

KISAS’A KISAS

Yola 9 kadınla çıkıldı. Amaç ne erkek, ne güç, ne iktidardı. Amaç belki de bizler için biraz olsun dünyayı anlamaktı.

2011 yılının Ocak ayında başlayan maceranın ilk konuklarıydı onlar. Atölye Karnaval’ın ilk öğrencileri. Yavaş yavaş gerçekleşen bir rüyanın ilk tanıklarıydı onlar. Tiyatroya sıkı sıkı sarılan 9 kadın. İşte bu ekip eğitmenlerinin önderliğinde William Shakespeare’ın Kısas’a Kısas adlı oyunuyla seyirci karşısına çıkıyor.

Yazan: William Shakespeare
Çeviren :Zeynep Avcı
Yöneten: Tolga Yeter
Oynayanlar: Sibel Taka, Simge Altay, Burçin Kutlu, Tuba Sağlam, Tuğçe Bayat, Belma Tatlıcı, Duygu Erbay, Beylem Ceyisakar, Esra Önal, Özlem Köseoğlu

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Semur: Şeytanın Kabilesi (2017) Erkek Tarafı: Testosteron (2013) Kara Köpekler Havlarken - Black Dogs Barking (2010) Demir Yumruk - Hands of Stone (2016) Şeytanın Gecesi - Exeter (2015) Sürgün (2013)

Leave a comment