Cinemaximum, sömestr tatilinde eğlence için en keyifli durak oluyor. Sömestrde vizyona giren filmler arasında Güldüy Güldüy Show, çocuk oyuncularının rol aldığı Gamonya: Hayaller Ülkesi’nden, Maceracı Yüzgeçler, Rafadan Tayfa 2 Göbeklitepe gibi her yaştan çocuğa hitap eden filmler yer alıyor…

Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte çocukların sevdiği aktiviteleri yapmak için bolca zamanları oluyor.

Çocukların tatili en verimli geçirebilecekleri yerlerden biri de hiç şüphesiz ki hayal dünyalarını genişletip, yaratıcılıklarını arttırarak eleştirisel düşünme becerilerini geliştirebileceği sinema salonları… Üstelik sömestr tatili vesilesiyle gösterime giren birçok çocuk filmi de bulunuyor. Tüm çocukların Cinemaximum’larda keyifle izleyebilecekleri filmler arasında Gamonya Hayaller Ülkesi, Dolittle, Kuzular Firarda: Uzay Parkı, Kirpi ve Saksağan: Sevimli Uzay Kahramanları, Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri ve Kutup Köpekleri yer alıyor.

Güldüy Güldüy Show çocuk oyuncularının rol aldığı Gamonya: Hayaller Ülkesi, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut’un, talihsiz bir olay sonrası kendini Gamonya’da bulmasıyla gelişen olayları anlatıyor. Dolittle ise hayvanlarla konuşabilen inzivaya çekilmiş veteriner Dr. John Dolittle’ın, Kraliçe Victoria’nın amansız bir rahatsızlığa yakalanmasından sonra, kendisini bu duruma deva bulmak için büyük bir maceranın içinde bulmasını konu ediyor.

Çocukların çok severek izlediği çizgi filmler, sömestr tatilinde beyazperdede de kendine yer buluyor. Bu filmlerden biri olan Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri, Biba ile arkadaşları Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Alesta’nın İstanbul Boğazı’nın derinliklerinde hazırlamaya çalıştıkları büyük gösteriyi çocuklarla buluşturuyor. Kuzular Firarda’nın devam hikâyesi olan Kuzular Firarda: Uzay Parkı ise koyun Shaun ve çiftlikteki arkadaşlarının uzaydan gelen misafirleri Lu-La’yı zarar görmeden kendi galaksisine gönderme çabalarını anlatıyor.

Yine bir animasyon filmi olan Kutup Köpekleri, Kuzey Kutbu’nun en hızlı köpek kuryesi olmayı arzulayan Swifty’nin elindeki paketi gizemli bir yere götürmek için çıktığı yolda yaşadığı maceralara çocukları ortak ediyor. Kirpi ve Saksağan: Sevimli Uzay Kahramanları ise Ay’a ulaşmak için gerçekleşen Uluslararası Ay Yarışına katılmaya karar veren parlak mucit Reodor ve cesur astronot Saksağan Luca’nın hikâyesini beyazperdeye taşıyor.

Gişe rekortmeni Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe, sömestr tatilinde çocuklar ile buluşmaya devam ediyor. Film, Rafadan Tayfa ekibinin, Göbeklitepe’de atıldıkları, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya uzanan gizemlerle dolu maceraları konu ediyor.

Türkiye’nin İlk Çocuk Sineması CineMini’ye Çocukları Bekliyor!

Cinemaximum, sömestr tatilinde bu keyifli filmleri izlemek için çocukları Türkiye’nin ilk “Çocuk Sineması ve Oyun Alanı” CineMini’ye davet ediyor. Cinemaximum Palladium’da bulunan CineMini, çocuklara özel bilet gişesi ve oyun alanlarıyla sinema deneyimini en üst seviyeye çıkartıyor. Çocuklara sadece film izlemekle kalmayıp aynı zamanda oyun oynayabilecekleri bir sosyal alan da sunan CineMini, çocukların sosyalleşmesi ve sinema kültürünü küçük yaşlarda edinmeleri adına özel olarak hazırlandı. CineMini’ye gelen çocuklar tamamen kendileri için tasarlanmış 26 kişi kapasiteli sinema salonunda en sevdikleri filmleri seyretme imkanını buluyor, oyun alanında ise eğlenip sosyalleşebiliyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Güzel ve Çirkin - Beauty and the Beast (2017) Deniz Seviyesi (2014) Beyaz Diş - White Fang (2018) Kaçak Prenses - A Royal Night Out (2015) Aşkım Benim - Bel Ami (2012) Kod 355 - The 355 (2022)