YEŞİLÇAM’IN SULTAN’I TÜRKAN ŞORAY, ADINI TÜRKAN ŞORAY OLARAK DEĞİŞTİREN HAYRANIYLA BAYRAMPAŞA’DA BİR ARAYA GELDİ!

Türk sinemasının en önemli isimlerinden Türkan Şoray, Bayrampaşa Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında hayranlarıyla buluştu.
Ünlü sanatçı yeni çıkardığı “Sinemam ve Ben” adlı kitabının imza günü için Bayrampaşa’daydı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner,Yeşilçam’ın Sultanı’na bir plaket ve Türkan Şoray’a özel hazırlanmış bir kazak hediye etti.

Başkan Aydıner,“Türkan Şoray’ı çok seviyoruz. Bayrampaşa’da onu ağırlamak bizi çok mutlu etti. Türk Sinemasına emek vermiş, zorlu şartarda gönüllerimizi fetheden filmleriyle yediden yetmişe herkesin gönlünü kazanmış çok değerli bir sanatçı. Türkiye için, bizim için çok büyük bir gurur.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra geçilen imza gününde Türkan Şoray’ı büyük bir sürpriz bekliyordu. 12 yaşında adını Türkan Şoray olarak değiştiren genç bayan, Yeşilçam’ın Sultanı’nın karşısında göz yaşlarına hakim olamadı. Türkan Şoray da bu beklenmeyen sürpriz karşısında şaşkınlığını
gizleyemedi.

İmza gününde akın edenler, Türkan Şoray’la fotoğraf çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarıştı. Şoray, bir hayranının doğum günü pastasını da üflemeyi ihmal etmedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hayalet Sevgililerim - Ghosts of Girlfriends Past (2009) Geriye Kalan (2012) Çifte Bela; Sihirli Ayna - Double Trouble and the Magical Mirror (2020) Bir Gevrek Bir Boyoz İki de Kumru (2013) Paranormal Hikayeler - Asylum: Twisted Horror and Fantasy Tales (2021) Gece (2014)

Leave a comment