SİNEMA TARİHİNİN İLK İNTERNET FİLMİ
‘KALBİM’

İlk kez bir sinema filmi sinemalarda değil web ortamında vizyona giriyor.

Yapımcılığını DGB MEDYA’nın, yönetmenliğini ise Hakkı GÖRGÜLÜ’nün yapacağı ‘KALBİM’ filmi 14 ŞUBAT 2014 günü web ortamında vizyona girecek. Sacramento ve İstanbul arasında geçen hazin bir Facebook aşkının anlatıldığı film İphone, İpad ve Facebook üzerinden de izlenebilecek. Film, İngilizce, İspanyolca ve Çince alt yazı seçenekleri ile aynı anda tüm dünyadan da izlenebilme özelliğine sahip olacak.

Filmin yönetmeni Hakkı GÖRGÜLÜ: ‘DGB MEDYA olarak uzun zamandır bu projenin hazırlığındaydık.Türk sineması için büyük bir atılım olacak. Ülkemizde bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz’ dedi.

Proje içersinde alanında uzmanlaşmış dünyaca ünlü isimlerle çalıştığını belirten Hakkı GÖRGÜLÜ, izleyenleri iyi ve kaliteli bir aşk filminin beklediğini belirtti.
Filmin oyuncu kadrosu henüz netleşmezken alınan bilgilere göre Dünya ve Türk sinemasından yıldızların filmde oynaması öngörülüyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşkın Sessizliği - Tous Les Soleils - Silence of Love (2011) Hitler’e Suikast - Elser – 13 Minutes (2015) Devrim Arabaları (2009) Soğuk İntikam - Cold Pursuit (2019) Çünkü Onu Çok Sevdim (2017) GRETA (2019)

Leave a comment