SAĞ SALİM, YUSUF YUSUF VE AŞK YENİDEN’İN YÖNETMENİNDEN
SEN SAĞ BEN SELAMET 16 ARALIK’TA SİNEMALARDA!

Marmaris’in eşsiz koylarında çekimi yapılan yılın iddialı yapımlarından “Sen Sağ Ben Selamet” filminin teaserı yayınlandı. Merakla beklenen film,16 Aralık 2016’da seyirci ile buluşacak

Yapımcılığını Süreç Film, İnci Gündoğdu Ve İsmail Gündoğdu’nun yaptığı “Sen Sağ Ben Selamet” filminin yazarlığını ve yönetmenliğini, Sağ Salim Serisi, Yusuf Yusuf ve Aşk Yeniden’den tanıdığımız Ersoy Güler üstleniyor.

Aynı yöne giden üç kaçağın yolunun sık sık kesişmesini konu alan filmde, cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas kapalı cezaevine götürecek nakil aracı, Selamet’i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu daha vardır; Goril Behlül.

Üç kaçağın macera, aksiyon ve komedi serüvenin anlatılacağı filmde seyirciyi sürükleyici bir hikâye bekliyor.

“Sen Sağ Ben Selamet” filminin komedi ve aksiyon dolu hikâyesi, kaliteli senaryosu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük ses getireceği konuşuluyor.

Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Lale Başar, Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Müge Uzel ve daha birçok ismin rol alacağı filmin çekimleri Marmaris’in eşsiz koylarında yapıldı. Çekimler Köyceğiz, Dalaman Kanyon ve Antalya Patara’da devam etti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Los Angeles’ta Gizli Görev - Once Upon a Time in Venice (2018) Sessiz Tepe: Karabasan 3D - Silent Hill: Revelation 3D (2012) On Adım (2017) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Aile Hükümeti (2020) Julieta (2016)

Leave a comment