AVRUPA ve TÜRKİYE
 TURNESİNE BAŞLAYAN
SELDA BAĞCAN’A SEVGİ SELİ!

Hiçbir kategoriye girmeyen eşsiz sesi ve benzersiz yorumuyla tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan efsanevi sanatçı Selda Bağcan; Avrupa ve Türkiye konserlerine sevgi seli eşliğinde başladı! Ünlü konser salonları Stockholm Berwaldhallen ve Göteborg Stora Teatern’da hayranlarıyla buluşan ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Bağcan; 29 Nisan’da Frankfurt’ta vereceği konser başta olmak üzere Avrupa’nın ve Türkiye’nin birçok farklı noktasında konser serilerine devam edecek.

Dünya basınında hakkında övgü dolu sayısız yazı yazılan, müziği ve duruşu ile farklı kategorilerde incelenen Selda Bağcan; yurtdışında ve Türkiye’de çok sayıda konser vermeye hazırlanıyor. Bağcan, Avrupa’nın ve Türkiye’nin birçok farklı noktasında vereceği konserlerde, dünyanın dört bir yanından hayranlarıyla buluşacak.

Sesiyle, hayatı, acıyı ve isyanı bambaşka bir yorumun ışığında sunan Selda Bağcan Göteborg ve Stockholm’de verdiği konserler sonrasında Avrupa turuna; 29 Nisan 2017 tarihinde Frankfurt’ta bulunan Mojen Performance’ta sahne alarak devam edecek. Sanatçı; Avrupa turunun hemen ardından Türkiye’deki konser serilerine İsrailli rock grubu Boom Pam ile beraber 14 Mayıs’ta Çukurova Rock Festivali’nde ve 19 Mayıs’ta Samsun Rock Festivali’nde sahne alarak devam edecek.

Dünyanın en iyi kadın vokalleri arasında gösterilen Selda Bağcan; 26 Haziran 2017 tarihinde, bu yıl Amsterdam’da ikincisi düzenlenen Strange Sounds From Beyond 2017 Festivali’nde yine Boom Pam ile birlikte sahne alacak. Festivalde Bağcan; muhteşem sesi, benzersiz yorumu ve dünyada hit olup çeşitli dillere çevrilmiş şarkılarıyla müzikseverleri coşturacak.

Türk müziğinin en isyankâr, gür ve içten tarafını özetleyen bir diskografiye sahip olan Selda Bağcan, yurtdışı konserlerinin yanı sıra, Türkiye’nin birçok yerinde konserlerine de devam edecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol - Mandela: Long Walk To Freedom (2014) Şeytanın Elçileri (2023) Hasret - Sehnsucht (2016) Ev (2010) Leblebi Tozu (2016) Turist - The Tourist (2010)

Leave a comment