Yeni arabayı kazanmak için eskisini takasa veren yarışmacının kayınpederi teklifi duyunca fenalaştı!

Kanal D’de yeni başlayan ve  büyük ilgi gören, sunuculuğunu Yiğit Alıcı’nın üstlendiği Şans Kapıda programında bu hafta büyük heyecan var.

Otomobilini yenilemek isteyen Tuncay Bey hem kendi hem de eşinin arabasını takasa vermeyi teklif edince olanlar olacak. Kayınpederi Feyzullah Bey’in tepkisiyle karşılaşan damat Tuncay Bey, ailesini ikna etmek için farklı yollar deneyecek ve çok dil dökecek. Takas sorusunda iki arabanın riskine izin vermeyen kayınpeder Feyzullah Bey’in çocuklarıyla yaptığı tartışma tansiyonunun yükselmesine neden olacak. Fenalaşan Feyzullah Bey damadını kararından vazgeçirmek için farklı yöntemlere başvuracak.
Şans Kapıda’da takasa devam mı edileceği yoksa vaz mı geçileceği Salı akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kış Masalı - Winter’s Tale (2014) Baaghi: Asi ve Aşık - Baaghi: A Rebel for Love (2016) Kaçak Prenses - A Royal Night Out (2015) Yakın Tehlike - Danger Close (2020) Daha Yeni Başladık - Just Getting Started (2018) Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi - Ghost Rider: Spirit Of Vengeance (2012)

Leave a comment