ÖLÜMSÜZ BİR AŞK HİKAYESİ…

EFSANE YARIŞ ATI BOLD PİLOT,
REKORTMEN JOKEY HALİS KARATAŞ
VE DESTANSI BİR AŞKIN
GERÇEK HİKAYESİ FİLM OLDU!

AY YAPIM ve MED YAPIM İMZALI
DEV PRODÜKSİYON, GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU İLE
YILIN FİLMİ “ŞAMPİYON” 7 ARALIK’TA VİZYONDA

Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokey Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesi beyaz perdeye taşındı. Şimdiden yılın filmi olarak gösterilen “Şampiyon”, Bold Pilot’ın büyük başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın destansı aşklarını konu alıyor.

Türk atçılığının duayen ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot’ın daimi jokeyi, sonraları Türkiye’nin en başarılı jokeyi haline gelecek olan Halis Karataş’tı. Birlikte unutulmaz başarılara imza atan Halis Karataş ve Bold Pilot ikilisinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hâlâ geçilemedi. Koştuğu dönemde umudun simgesi haline dönüşen Bold Pilot, at yarışlarıyla hiç ilgilenmeyenlerin bile sevgilisi olmayı başarmıştı.

Bold Pilot’ın kazandığı her zaferle daha da güçlenen büyük aşkın anlatıldığı filmde, ünlü jokey Halis Karataş’ı Ekin Koç, Begüm Atman’ı da Farah Zeynep Abdullah oynuyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Özdemir Atman’ı ise usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandırıyor.

Ay Yapım ve Med Yapım’ın ortaklığında çekilen filmin yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız oturuyor. Efsaneleşmiş bir aşkın ve başarının gerçek hikayesini konu alan “Şampiyon”, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 7 Aralık’ta vizyonda.

Yönetmen: Ahmet Katıksız
Senaristler: Ahmet Katıksız, Serkan Yörük
Oyuncular: Eki̇n Koç (Halis Karataş), Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman), Fi̇kret Kuşkan (Özdemir Atman), Si̇bel Taşçıoğlu (Meral Atman), Ali̇ Seçki̇ner Alıcı (Hasan Karataş), Serkan Ercan (Yaşar), Erdem Akakçe (Mümin Çılgın), Sekvan Serinkaya (Gülağa), Merve Altınkaya (Zeynep Atman), Meli̇s Sezen (Esra Atman), Senay Dede (Lale Atman), Mert Deni̇zmen (Tuncay Uşaklı), Oğuz Kara (Erdi Karataş)
Konuk Oyuncular: Nurhan Özenen (Dr. Neşe), Burak Tamdoğan (Dr. Hakan), Nalan Kuruçim (Meliha Karataş)

Yapım Şirketleri: Ay Yapım, Med Yapım
Yapımcılar: Kerem Çatay, Pelin Diştaş, Fatih Aksoy
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
Görüntü Yönetmeni: Serkan Güler
Yapım Tasarımı: Burak Yerlikaya
Kurgu: Aylin Zoi Tinel
Ses Tasarımı: Burak Topalakçı
Kostüm: Hilal Sezer
Vizyon Tarihi: 7 Aralık 2018
Dağıtım: CJ Entertainment Türkiye

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kardeşimden Sonra - Charlie St. Cloud (2010) LUKA 3 Eylül'de Sinemalarda (2021) Uzak Çığlık - Far Cry (2014) Dünyanın Bütün Parası - All the Money in the World (2018) Aramızda Casus Var / Burn After Reading (2008) Son Konser - A Late Quartet (2013)