İSKENDER PAYDAŞ SAHNELERİN TOZUNU ATTIRDI!!
 
Eğlenmeye gerçekten hazırsan sloganı ile konserlerine yeniden başlayan İskender Paydaş; geçtiğimiz akşam Jolly Joker İstanbul sahnesindeydi. Dev bir prodüksiyonla sahneye çıkan ünlü müzisyene sanatçı dostları eşlik etti. Geceye İrem Derici ve Mustafa Ceceli düeti damga vurdu.

Zamansız Şarkılar II albümü için konserlere başlayan İskender Paydaş; ilk konserini Jolly Joker İstanbul sahnesinde verdi. Hayranları için pek çok sürpriz hazırlayan Paydaş, özel tasarlanmış sahnesiyle göz doldurdu.

Sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin büyük ilgi gösterdiği konserde İskender Paydaş tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Geceyle ilgili olarak “Her iki albümümde bana eşlik eden müzisyen, fotoğraf sanatçısı, klip yönetmeni ve yapımcı dostlarımın orada olması beni çok mutlu etti” diyen İskender Paydaş sözlerine şöyle devam etti “Uzun yıllardır birlikte müzik yaptığım Mustafa Ceceli ile ilk kez sahneyi paylaştığım İrem Derici’nin uyumu harikaydı, ben de çok keyif aldım. Ayrıca Murat Dalkılıç ve Sibel Tüzün ise yıllardır şarkılarını yaptığım ama ilk kez aynı sahneyi  paylaştığım sanatçılar. Dinamik ve başarılı sahne performanslarından dolayı orkestrama ve solistlerime de tekrar teşekkür ediyorum. Benim için çok özel bir geceydi”
 
İrem ve Mustafa  düeti ayakta alkışlandı !!!

İskender Paydaş ve Orkestrasının verdiği konserin büyük sürprizi İrem Derici ve Mustafa Cecelinin düet oldu. İkili Es parçasını söyleyerek büyük alkış aldı.

Cesur Sibel!

Seslendirdiği şarkılarla olduğu kadar güzelliği, düzgün fiziği ve sadeliğiyle sahnede göz dolduran Sibel Tüzün cesur kıyafetiyle de gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yeniden Doğuş - The Howling Reborn (2012) Haile 2 Var Mı Yok Mu?! (2023) Üç, İki, Bir… Kestik (2014) Gölge Savaşçı - Shadow (2019) Güneşi Beklerken Simitçi (2023) Hayata Çalım At - Looking For Eric (2010)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment