ŞAHAN GÖKBAKAR, EN İYİ SES YARIŞMASINA KATILDI!
SERKAN ÇAĞRI, KLARNETİYLE MEST ETTİ

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’un bu haftaki konukları; klarnet üstadı Serkan Çağrı, ünlü spor programcısı ve futbol spikeri Ersin Düzen, türkülerin prensesi Sevcan Orhan ve ‘Sabit Kanca’ filmiyle beyaz perdeyi sallayan ünlü komedyen İsmail Baki…

İşte bu eğlenceli geceden notlar…
    
SEVCAN ORHAN’DAN YILDIZ TİLBE VE DİLBERAY TAKLİDİ!
Sevcan Orhan program esnasında yaptığı taklitlerle izleyenleri kahkahalara boğdu. Yıldız Tilbe ve Dilberay’ı birebir taklit etmeyi başaran güzel türkücü, özellikle Yıldız Tilbe performansıyla büyük alkış topladı. Sevcan Orhan ayrıca yayın boyunca canlı seslendirdiği türkülerle enerjiyi hep zirvede tuttu.

SABİT KANCA KARAKTERİ KOPTU!
Yayının girişinde İsmail Baki, filmde canlandırdığı Sabit Kanca karakterine bürünerek kendisine test amaçlı sorulan soruları büyük bir ustalıkla cevaplamayı başardı. İsmail Baki’nin performansı stüdyonun tamamının alkışlarını aldı.

SERKAN ÇAĞRI KLARNETİYLE MEST ETTİ
Ünlü klarnet ustası Serkan Çağrı’ya özel hazırlanan bir vtr izleyenleri kahkahaya boğdu. Kült film sahnelerine Serkan Çağrı’nın çaldığı melodilerin montaj edilmiş hali neşe dolu dakikalar yaşattı. Ünlü müzisyen yayın boyunca klarnetiyle stüdyoya coşkulu anlar yaşattı.

ERSİN DÜZEN’İN ROL ALDIĞI YIKILMADIM FİLM GÖRÜNTÜLERİ STÜDYOYU KIRDI GEÇİRDİ
Ersin Düzen’in yıllar önce Mahsun Kırmızıgül’le birlikte rol aldığı ‘Yıkılmadım’ filminden bir sahne ekrana verilince izleyenler kahkahaya boğuldu.

ŞAHAN GÖKBAKAR EN İYİ SES YARIŞMASINA KATILDI
Programda her hafta bir gelenek haline gelen ‘En iyi ses yarışması’nda bu hafta bir sürpriz vardı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar bir videosuyla ses yarışmasına katıldı ve kendisinin performansı 3. seçildi.  Bu haftaki etabın birincisi sözü ve müziğe kendisine ait bir besteyle katılan Doğan Deniz Karadeniz seçildi.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker’in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Issız Adam (2008) Düşler Bahçesi - We Bought a Zoo (2012) Hayatımın Yolculuğu - A Walk in the Woods (2016) Koleksiyoncu - The Collector (2010) Yıldızlar da Kayar - Das Borak (2016) Darbe - Push (2009)

Leave a comment