ETKİNLİK YELPAZESİ EN GENİŞ MEKAN, “ROMEO JULIET”
SEZONA MERHABA DİYOR

Geçtiğimiz kış sezonunda birbirinden farklı etkinlikler, benzersiz performanslar ve dünyaca ünlü isimlerin de yer aldığı konserlere ev sahipliği yapan Romeo Juliet Performans Hall, 16 Eylül 2011, Cuma günü “Birsen Tezer ve Hüsnü Arkan” konseri ile yeni sezona merhaba diyor.

Juliet kadar sade, duygusal, romantik ve asla Juliet’inden ayrı düşünülmeyecek bir Romeo… Onlar kadar ateşli, eğlenceli, tutkulu, farklı ve seçkin bir mekan hayal edin… Tutku ve aşkın sembolü Romeo Juliet, Asmalı Mescit ile Pera arasında muhteşem bir Haliç manzarası ile iki farklı konsept bölümünden oluşan etkinlik ve organizasyonları ile yeni sezonda da ilk tercih edilen mekanlar arasında olmaya aday…. Beyoğlu’nun etkinlik yelpazesi en geniş mekanı Romeo Juliet, kapalı salonu, açık terası ve bahçesi ile birbirinden farklı etkinlik ve organizasyonlar ile yeni sezonda da müdavimlerine ev sahipliği yapacak.

Romeo juliet Performans Hall ‘da 2011 – 2012 Kış sezonunda yer alacak programların
bazıları;

•    17 Eylül Cumartesi – Yaşar
•    24 Eylül Cumartesi – Yeni Türkü
•    01 Ekim Cumartesi – Nev
•    10 Aralık Cumartesi – Manga

Birsen Tezer
1998 yılında Bülent Ortaçgil’in ”Light” adlı albümünde Ortaçgil’le bir düet yapan Birsen Tezer daha sonra yine Ortaçgil’in şarkılarından oluşan tribute albüm ”Şarkılar bir oyundur”da, ”Çığlık Çığlığa” adlı şarkıyı seslendirmiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Bunun yanı sıra İlhan Şeşen ve Gürol Ağırbaş ile küçük çalışmaları olan ve İlhan Şeşen’in hazırladığı bir filmin müziğini seslendiren sanatçı çok kısa bir süre önce kayıtları ”hücum kayıt” olarak yapılan ve kendi bestelerinin yanı sıra Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur, İlhan Şeşen ve Zafer Cımbıl’ın eserlerini de yorumladığı ”Cihan” albümünü 2009 yılında “Kalan Müzik” etiketiyle dinleyicilerine sundu.

Hüsnü Arkan

1987 yılında, Amsterdam’da, arkadaşlarıyla Hezarfen adlı müzik grubunu kurup, Avrupa’nın birçok kentinde kendi şarkılarını seslendirdi. 1990’da, Şanar Yurdatapan’ın düzenlemeleriyle ilk solo albümü Bir Yalnızlık Ezgisi’ni çıkardı. Kendi şarkılarından oluşan bu albümde, şarkı sözlerinin yanı sıra, Nazım Hikmet, Can Yücel, Ülkü Tamer, Muzaffer Erdost ve Louis Aragon’un dizelerine de yer verdi.
1993’te Türkiye’ye döndü ve Ezginin Günlüğü’ne katıldı. Grubun on bir albümüne şarkılarıyla ve sesiyle katkıda bulundu. 2005 yılında Destur adlı projeyle Deli Bu Dünya albümünü çıkardı. 2010 yılına kadar yüze yakın şarkısı yayımlandı. Aynı yıl Ezginin Günlüğü’nden ayrıldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Selam (2013) Öyle ya da Böyle (2015) Kıvırcık: Ay Macerası - Blackie & Kanuto: Una Aventura Lunatica – Black to the Moon (2015) Aşk - Her (2014) Günışığı Temizleme Şirketi / Sunshine Cleaning (2009)

Leave a comment