ROCK’N ROLL

Özet: 43 yaşındaki Guillaume Canet, bir erkeğin isteyeceği her şeye sahiptir. Ancak bir gün, sette çekimler sırasında, birlikte çalıştığı güzeller güzeli yirmili yaşlardaki aktris kendisine artık kadınların gözünde eskisi kadar tehlikeli ve çekici bir erkek olmadığını söyler. Aslına bakılırsa, Guillaume hiçbir zaman öyle biri olmamıştır ama bunu birinin ağzından duymak onu yaralar. Guillaume’u asıl can evinden vuransa, “EN SEKSİ” aktörler listesinden düşmesi olur. Guillaume’un Marion, oğulları, binicilik sevdası ve şehrin dışındaki evlerindeki yaşam tarzı ona ağırbaşlı, beyefendi bir imaj katmıştır. Bir şeyleri hem de hemen değiştirmesi gerektiğini düşünen Guillaume, sevdiklerinin tüm itirazlarına rağmen hem dış görünüş olarak hem de yaşam şekli olarak yepyeni bir tarzı benimser.

Yönetmen: Guillaume Canet
Oyuncular: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Ben Foster, Gilles Lellouche
Senaryo: Guillaume Canet, Rodolphe Lauga, Philippe Lefebvre
Yapımcı: Alain Attal
Görüntü Yönetmeni: Christophe Offenstein
Müzik: Maxim Nucci
Yapım Yılı: 2017
Ülke: Fransa
Süre: 123dk.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet - Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet (2022) El Değmemiş Aşk (2016) Cennet Batıda - Eden is West (2010) Asfalt Çiçekleri (2014) Haile 2 Var Mı Yok Mu?! (2023) Kuzey Yamacı - Nordwand - North Face (2010)