Yönetmen Catherine Hardwicke’ten (“Twilight/Alacakaranlık”, “Thirteen”, “Lords of Dogtown”) romantik fantastik bir gerilim; “Red Riding Hood.”

Başrolünde Amanda Seyfried’ın (“Letters to Juliet”, “Mamma Mia!”) yer aldığı filmin güçlü oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle; Gary Oldman (“The Dark Knight / Kara Şövalye”, “Harry Potter” filmleri),  Billy Burke (“Twilight / Alacaranlık” filmleri), Shiloh Fernandez (“Skateland” TV dizisi, “Jericho”), Max Irons (“Dorian Gray”), Oscar® Adayı Virginia Madsen (“Sideways”) ve Oscar® Ödüllü Julie Christie (“Away from Her”, “Darling”).

“Red Riding Hood”da kasabanın en güzel kızı Valerie’nin (Seyfried) kalbi yoksul bir yabancı olan Peter’da (Shloh Fernandez) olmasına rağmen, ailesi onu zengin Henry (Max Irons) ile evlendirmek istemektedir. Bunun üzerine Valeri ve Peter birlikte kaçmaya karar verirler. Ancak, kasabayı terk etmeleri için karanlık ormandan geçmeleri gerekmektedir. İki sevgili kaçma planları yaptığı sırada kasaba korkunç bir olayla sarsılır. Valeri’nin kız kardeşi köyü çevreleyen karanlık ormanda kurtadam tarafından vahşice öldürülmüştür.

Yıllardır, kasaba halkı bu vahşi yaratığın efsanesine inanmakta ve ona her ay hayvan kurban etmektedirler. Ancak, bu sefer bir insan öldüren bu korkunç yaratık sınırlarını aşmıştır. Kasaba halkı intikam ateşiyle, bu yaratığı öldürmelerine yardım etmesi için ünlü bir kurt adam avcısı olan Peder Solomon’u (Gary Oldman) çağırır. Ancak, Peder Solomon’un gelişi beklenmedik sonuçları da ortaya çıkarır; Peder gündüzleri insan formunda olan kurdun aralarından herhangi bir kişi olabileceği uyarısında bulunur.

Gösterim Tarihi: 01 Nisan 2011
Dağıtım: Warner Bros.

SD URLs:

http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_high.wmv
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_med.wmv
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_low.wmv
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_mini.wmv

http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_qt_high.mov
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_qt_med.mov
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_qt_low.mov
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_qt_mini.mov

HD URLs:

http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_1080.wmv
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_720.wmv
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_480.wmv

http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_qt_1080.mov
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_qt_720.mov
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/movies/redridinghood/redridinghood_tlrf2_uk_qt_480.mov

asx = Windows Media Player
mov = Quicktime Movie

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dalgalar ve İzler (2021) Tanrının Yarattıkları - God's Creatures (2023) Mantıksız Adam - Irrational Man (2015) Doktor Strange - Doctor Strange (2016) 85 Yazı - Summer Of 85 (2020)  The Master (2012)

Leave a comment