Çağan Irmak’tan güleryüzlü bir film:
Prensesin Uykusu

Çağan Irmak, senaryosunu yazıp yönettiği Prensesin Uykusu adlı yeni filminin çekimlerine devam ediyor. Çekimlerinin büyük kısmı Yeşilköy ve Halkalı’da gerçekleşen ve Mayıs ayının ikinci haftasında tamamlanacak olan filmin yapımcılığını Most Production ve Imaj üstlendi.

Sıradan görünen ama aslında rengarenk karakterlere sahip bir grup insanın birlik olup kaderi değiştirme çabalarını hayatın tam içinden anlatan filmin başrollerinde  Çağlar Çorumlu, Sevinç Erbulak, Genco Erkal, Alican Yücesoy, Şevval Başpınar, Ayşenil Şamlıoğlu, Funda Şirinkal ile konuk oyuncu olarak Işıl Yücesoy yer alıyor.
Prensesin Uykusu’nun müziklerini aynı isimli şarkıya da imza atan REDD gerçekleştirecek.

Filmin görüntü yönetmeni, Issız Adam ve Karanlıktakiler filmlerinde de ekipte yer alan Gökhan Tiryaki.
Kullanıldığı teknikle farklı bir anlatıma sahip filmin post prodüksiyonunun yaz aylarında tamamlanması ve 2010 yılının Aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.
www.prensesinuykusu.com
www.twitter.com/mostproduction

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Lanetli Kan - Blood (2023) Dün Gece Soho’da - Last Night in Soho (2021) Cenaze İşleri (2017) Muhbir - Snitch (2013) Yeni Yıl Şarkısı - A Christmas Carol (2009) Olur Olur: Bal Gibi Olur (2014)

Leave a comment