Komşuyu Feth Eden Poyraz Karayel 30 Eylül Çarşamba Akşamı Başlıyor.

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı,  başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Fırat Çelik,  Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan,  Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu,  Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları dizi 30 Eylül Çarşamba akşamı bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.
Zodyakların kullanıldığı baskın sahneleri Yunanistan çekimlerinin en zorlayıcı ayağı oldu. Arri alexa, + Go pro ve + Fly cam gibi son sistem teknik malzemelerin kullanıldığı bu çekimler bir günde tamamlandı.50 kişilik ekibin 3 gün boyunca aralıksız çalıştığı çekimler Sakız adasının en güzel köylerinden Kambos, Pirgi ve Mesta köylerinde gerçekleşti. Ayrıca Ada’nın öne çıkan ünlü yel değirmenlerinde de çekimler gerçekleşti.
Sevilen dizi Poyraz Karayel ekibine set çalışanlarının dışında ada halkıda her türlü desteği sağladı. Sakız adası halkı, gümrük çalışanları, belediye ve emniyet yetkililerinin de yardımcı olduğu çekimler hayli renkli geçti.
Sette arda kalan zamanlarda dizinin başrol oyuncularından Burçin Terzioğlu ve Fırat Çelik bisiklete binip ada’yı keşfe çıktı.

Poyraz Karayel 30 Eylül Çarşamba akşamı yeni bölümü ile Kanal D’de başlıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kendinol (2015) Kolpaçino (2009) Yola Devam - Hit The Road (2022) Rauf (2016) Kahran (2022) Küçük Deniz Kızı Ponyo / Ponyo On The Cliff By The Sea (2009)

Leave a comment