GÜLMEK İÇİN “POLİS AKADEMİSİ ALATURKA”YA!

Heyecanlı Bekleyiş 17 Nisan’da Sona Eriyor!

Teknik nedenlerden dolayı vizyon tarihi ertelenen “Polis Akademisi Alaturka”dan muhteşem dönüş! Polislik mesleğine uygun olmayan gençlerin, akademiye kabulleriyle başlayan eğlenceli, bol gülmeli ve macera dolu serüvenlerini anlatan film, 17 Nisan’da vizyonda! Mehmet Ali Erbil, Yolanthe Cabau, Peker Açıkalın, Saba Tümer, Sümer Tilmaç, Elvin Levinler, Perihan Ünlücan, İlker Kurt, Sinan Bengier, Zaza Enden, Fulden Akyürek gibi zengin ve sürpriz oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film çok güldürecek.

Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau’nun başrollerini paylaştığı “Polis Akademisi Alaturka”; yeni çıkan “Pozitif Ayrımcılık” kararnamesi gereği, Polis Akademisi’ne giriş koşullarının son derece esnetildiği, polis olmak isteyen herkesin neredeyse koşulsuz şartsız kabul edildiği akademide geçiyor. Tabiri caizse ipini koparan herkesin soluğu, polis olmak için akademide almasıyla başlayan filmde; aşırı disiplin merakıyla tanınan Müdür Muavini Beton Haşmet (Mehmet Ali Erbil)’in başına gelen bir dizi komik olay seyirciyi bol gülmeli bir serüvene sürüklüyor.

Aydın Film’in yapımcılığını, Ali Yorgancıoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği,senaryosunu Kemal Kenan Ergen’in kaleme aldığı “Polis Akademisi Alaturka” eğlenceli, sürprizlerle dolu sahneleri ve yüksek temposuyla sinemalarda.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ölüm Denizi - Hwanghae - The Yellow Sea (2012) Gerçek Masallar / Bedtime Stories (2009) Özgürlük Yolu - The Way Back (2011) Acemi Çapkın - Caprice (2015) İki Gün ve Bir Gece - Deux Jours, Une Nuit – Two Days, One Night (2014) Aşka Son Şans / Last Chance Harvey (2009)

Leave a comment