PIRANHA 3DD – PİRANA 3DD

2 KAT AKSİYON… 2 KAT TERÖR… 2 KAT SİLİKON…

SİNOPSİS: Pirana 3D’de Lake Victoria’yı teröre boğan Pirana’lar geri dönüyor… Fakat kurbanlar bu kez hiç beklemedikleri bir anda, hiç beklemedikleri bir yerde saldırıya uğrayacaklar: Aquapark’ta!
Pirana 3DD’de Christopher Lloyd (Back To The Future) garip kişilikli pirana uzmanı rolüyle yeniden karşımızda olacak. Önceki saldırıdan sağ kurtulan Paul Scheer (The League) ve Ving Rhames (Pulp Fiction) bu balık çılgınlığının içine geri dönecek. “Sahil Güvenlik” dizisindeki sıcak kumların yakışıklı yıldızı David Hasselhoff, Aquapark’ın açılışına katılmak üzere karşımıza çıkacak. Bu isimlerin yanı sıra Gary Busey (Lethal Weapon), Katrina Bowden (30 Rock), Danielle Panabaker (The Crazies), Matt Buch (Adventureland), Chris Zylka (The Amazing Spider-Man) ve David Koechner (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) de filmdeki diğer yıldızlar…
İki kat terör, iki kat aksiyon ve iki kat silikon için hazır olun!

YAPIM NOTLARI
Pirana 3D gibi bir korku-komedi filmini takip etmenizi ne sağlayabilir? Dimension Films bunun çözümünü filmdeki kanı, vahşeti, birbirinden güzel genç kızların sayısını arttırmakta buldu.Ayrıca Pirana 3D’de edindikleri üç boyut bilgi ve tecrübesini de ikiye katlayarak son teknolojik imkanlarla serinin yenisi Pirana 3DD karşınızda.
Dimension bu filmi yapmak için korku türünde başarılı isimleri bir araya getirmeyi hedefledi. Kariyerine yine Dimesion’ın yapımcısı olduğu Feast ile başlayan John Gulager yönetmen koltuğuna oturuyor. Senaryo ekibi SAW’un yazarları Marcus Dunstan ve Patrick Melton’dan oluşuyor.
Yönetmen Gulager, 1970’ler tarzı korku öğelerini çok sevdiğini ve bu tarzı temel alarak bir film yapmaya çalıştıklarını, komedi unsurlarının da absürd bir espri anlayışı ile işlenmesinin hedef alındığını belirtiyor.
Pirana saldırısının gerçekleşeceği yer konusunda yapılan beyin fırtınaları ekibi Aquapark fikrine götürmüş. Konsepti daha farklı bir boyuta taşımak isteyen ekip, pirana saldırısının olabileceği en talihsiz ve şaşırtıcı yeri bulmaya çalışmışlar. Kalabalık bir su parkı fikri onları çok heyecanlandırmış. Çocuk havuzu, su
kaydırakları… dehşetin iki katına çıkmasını sağlayacak öğeler olarak cezbedici bir fikir olmuş.
Hikaye Arizona, Cross Lake’te su parkı işletecek olan bir aile üzerinde ilerliyor. Yaz sezonu yaklaşmakta ve parkın açılışı onlar için çok heyecan verici bir aşamadadır. Parkın işletmesini üstlenen Chet (David Koechner) lokasyon seçerken, piranaların saldırısına uğrayacağını hiç hesaba katmamıştır. Aquapark’ı şehrin merkezine değil de gölün kenarına yapmayı seçmek hem Aquapark’ın hem de açılışa gelenlerin kanlı sonu olacaktır.
Pirana 3DD’de, Pirana 3D’de olduğu gibi, 70 ve 80’lerin gençlere hitap eden korku sineması unsurları harmanlanmıştır: seksi kızlar ve delikanlılar yazın eğlencesine kendilerini kaptırmıştır; zeki ve güzel genç kız tehlikeyi ilk fark eden olur ve bunun önüne geçmeye çalışır; gözünü para bürümüş üvey baba hiç bir uyarıyı dikkate almaz ve burnunun dikine gider… Film aynı zamanda ufak bir aşk hikayesine de yer verip; yakışıklı eski sevgilisi ile yıllardır tanıdığı en yakın arkadaşı arasında kalan genç kızın gerçek aşkı bulma serüvenini de anlatıyor.

Dağıtımcı: PİNEMA
Türkiye vizyon tarihi: 22 Haziran 2012

D YAPIM sunar DIMENSION FILMS sunar bir MARK CANTON/IPW yapımı NEO ART & LOGIC katkılarıyla bir JOHN GULAGER filmi “PIRANHA 3DD” DANIELLE PANABAKER MATT BUSH DAVID KOECHNER CHRIS ZYLKA KATRINA BOWDEN ile GARY BUSEY ve CHRISTOPHER LLOYDkonuk oyuncu DAVID HASSELHOFFkast NANCY NAYOR, CSAkostüm tasarımı CAROL CUTSHALLmüzik süpervizörü RICHARD GLASSER müzik ELIA CMIRAL özel makyaj efektleri GARY J. TUNNICLIFFE ortak yapımcı PETER GOLDFINGER JOSH STOLBERG kurgu DEVIN C. LUSSIER MARTIN BERNFELD
KIRK MORRI yapım tasarımı ERMANNO DI FEBO-ORSINI görüntü yönetmeni ALEXANDRE LEHMANN uygulayıcı yapımcı BOB WEINSTEIN HARVEY WEINSTEIN BEN ORMAND MATTHEW STEIN
CHAKO VAN LEEUWEN yapımcı MARK CANTON MARC TOBEROFF JOEL SOISSON
karakterler yaratımı PETER GOLDFINGER & JOSH STOLBERG
senaryo PATRICK MELTON & MARCUS DUNSTAN ve JOEL SOISSON yönetmen JOHN GULAGER

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Lanetli Mesaj - Friend Request (2016) Gazeteci Çocuk / The Paperboy (2013) Sevimli Hayalet - Das Kleine Gespenst – The Little Ghost (2014) Ziyaretçi (2021) Süper İncir (2013) Horoz Bayram (2018)

Leave a comment