Carlo Collodi’nin ilk kez 1883 yılında yayımlanan unutulmaz eseri Pinokyo, dünyanın en önemli çocuk klasiklerinden biri. İtalyan çizer Carlo Chiostri’nin çizimleriyle hayat bulan, İtalyanca aslından çevrilerek hazırlanmış bu eksiksiz baskı, her yaştan okura gerçek Pinokyo’yu ve onun dünyasını tanıtıyor. Bu kitapta Pinokyo’yu bütün sürprizleriyle, bütün karakterleriyle ve serüvenleriyle okumaya hazır olun.

 PİNOKYO
Geppetto Usta’nın bir odun parçasından oyarak hayat verdiği kuklası Pinokyo, tamamlandığında önce gülmeye, sonra da koşmaya başlar. Pinokyo artık Geppetto Usta’nın oğlu olmuştur. Babasına uslu olacağına dair söz verse de haylazlıktan, yaramazlıktan, her şeye karışmaktan vazgeçmez. En büyük hayali ise gerçek bir insan olmaktır.
Dizisi: Çocuk Klasikleri
Türü: Öykü
Orijinal Adı: Le Avventure di Pinocchio
Yazan: Carlo Collodi
Resimleyen: Çağrı Ekiz
Sayfa: 200
Boyut: 13.5 x 19,5 cm
Kağıt Cinsi: 3. hamur
Fiyatı: 9 TL

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tinker Tailor Soldier Spy: Köstebek - Tinker Tailor Soldier Spy (2012) Aramızda Casus Var / Burn After Reading (2008) Break The Silence; The Movie (2020) Sevgi Taşı - Kevirê Evînê (2013) Servet Operasyonu - Operation Fortune (2023) Büyük Felaket: Asit Yağmuru - Acid (2023)

Leave a comment