PİNHANİ İLE
KONSER SEZONUNU AÇIYOR!

Gayrettepe KATS Sahne, yeni sezonda konserler dizisine, farklı tarzı ve melodik yapısıyla öne çıkan rock grubu Pinhani ile başlıyor! Çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pinhani, en sevilen şarkılarını 11 Kasım Cumartesi akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de sevenleriyle birlikte seslendirecek.

Şehrin merkezindeki kültür ve sanat mekânı Gayrettepe KATS Sahne, eğlenceli konserler dizisine 2004 yılında kurulan Pinhani grubuyla başlıyor. Farklı tarzı ve melodik yapısıyla müzik dünyasına yeni bir soluk getiren grup; “gizli” anlamına gelen “Pinhan” sözcüğünden türeyen adı gibi, müzik piyasasında gizliden gizliye ilerledi ve kendilerine sağlam bir dinleyici kitlesi edindi. “Kavak Yelleri” dizisinin müziklerini de yapan ve çok geniş bir kitleye ulaşan Pinhani; “Hele Bi Gel”, “Beni Al”, “Sevmekten Usanmam”, “Ne Güzel Güldün”, “Nehirler Durmaz”, “Beni Sen İnandır” gibi çok sevilen şarkılara imza attı.

Giriş katındaki restoranıyla etkinlik öncesi ve sonrasında, konuklarına keyifli bir ortam da sunan Gayrettepe KATS Sahne, merkezi konumu ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığıyla müzikseverlerin yeni mekân arayışına bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Pinhani’nin 11 Kasım 2017, Cumartesi akşamı saat 21.00’de başlayacak konserinin biletleri Biletix’ten ve Gayrettepe KATS Sahne’den temin edilebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Pi'nin Yaşamı - Life of Pi (2023) Aşk Olsun (2015) Ateşli Aynasızlar - The Heat (2013) Bob Marley: One Love (2024) Pembe Panter 2 / The Pink Panther 2 (2009) Bad Boys: Her Zaman Çılgın - Bad Boys for Life (2020)