TOLGA AKYILDIZ’DAN
“ÖZÜR DİLERİM ÇOK SEVDİM” ŞİMDİ TÜM KİTAPÇILARDA!

Gazeteci – Yazar Tolga Akyıldız’ın; gerçek aşkın peşinde olan bir adamın, kadınlar, ilişkiler, ayrılık, gitmek, kalmak ve ölüm üzerine öykülerini aktardığı “Özür Dilerim Çok Sevdim” Esen Kitap şimdi tüm  kitapçılarda!
Müzik yazıları dışında popüler kadın dergilerinde aşk ve ilişkilere dair yazılarıyla da tanınan ve takip edilen Tolga Akyıldız’dan kurgusu ve derinliğiyle müthiş bir ilk kitap!
“Özür Dilerim Çok Sevdim” hem öyküsünün hem çizimlerin derinliği ile okurları etkileyecek ve herkesin ilişkilere dair yeni sorular sormasını sağlayacak. Tolga Akyıldız’ın öykülerine genç kuşağın başarılı ressamlarından Eliff Karadayı’nın çizimleri eşlik ediyor.
“Bu kitapta; çok sevmiş, sevdiğinde kalbini ardına kadar açmış, becerebildiği kadarıyla kendini sevdiği kadının yerine koymuş, bu nedenle çok yara almış ama yine de sevmekten yılmamış bir adamın hikâyesini okuyacaksınız.
Yaptığı iyi şeylere; kendine zarar verişlerine ve hatalarına da şahit olacaksınız.
Aşkın bir efendi-köle ya da iktidar oyunu olmadığına inanan; ‘beni büyütmeyen, değiştirmeyen; kendimi sorgulatmayan şey aşk değildir’ diyen biriyseniz kendinizden izler bulmanız da mümkün…
İşin ilginç yanı; öyle biri değilseniz bile sizden izler var bu kitapta.
Bu kitaptaki adam da sizin gibi çelişkileri olan bir insan çünkü. Hayatın kendisi gibi…”

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Şeytanın Kitabı (2021) Beden - Body (2015) Çakma Polisler - Let’s Be Cops (2014) Rec 2 (2010) Tam Gaz - Baby Driver (2017) Robin Hood (2019)

Leave a comment