JEAN KOLEKSİYONU “DIFFERENT” CODENTRY’NİN TANITIMINA ARKADAŞLARINDAN BÜYÜK İLGİ!!!

PELİN KARAHAN, HANDE SUBAŞI,TUĞBA KARACA DENİZ BERDAN, HAKAN AKKAYA, EBRU DESTAN, UĞURKAN EREZ, GİZEM HATİPOĞLU, VE SEVGİLİSİ HAKAN BAŞ, DJ DOĞUŞ ÇABAKÇOR EŞLİĞİNDE EĞLENDİRLER.

Güzel oyuncu, sunucu ve model Özge Ulusoy ‘‘ Uzun süredir yapmak istediğim hayalimi codentry ile gerçekleştirdim. Koleksiyonum satışa çıktı, ürünleri mağazada görmekten ve hayalimi gerçekleştirmekten çok mutluyum’’ dedi.

Dinamik ve trendy duruşu ile modanın yeni çizgisi codentry ve Türkiye’nin gözde mankeni, başarılı, güzel oyuncusu Özge Ulusoy’dan kendi adının anlamını taşıyan “Different” isimli  kapsül koleksiyon, codentry mağazalarında moda severlerle buluşuyor.
Her daim jean özgürlüğü ve farkı…
Modanın yeni çizgisi codentry ve güzel oyuncu, sunucu, model Özge Ulusoy “Different” isimli koleksiyonuyla, Jean de özgürlük başlıyor. Rock şıklığının temel alındığı siyah, gri, antrasit, bej, haki gibi renklerin ağırlıkta olduğu Jean ve tişörtler ilkbahar-yaz için sizlere farklı bir atmosfer sunuyor.

Güzel oyuncu, model ve sunucu Özge Ulusoy “ Bir yıldır aklımda olan bir projeyi, sürekli çalıştığım, ekibimi çok sevdiğim, aile gibi hissettiğim codentry ile paylaştım ve projeyi hayata geçirdik. Different kendi ismimin de anlamı olan başka-farklı anlamında seçtim. Koleksiyonda kullandığımız her kumaş, model ve renklerin farklı olması için dikkat ettik. Tamamen kendi giymek istediğim, aynı zamanda yakın çevremdekilerinde  fikirleriyle harmanlayarak modern, kullanışlı bir koleksiyon yarattık. . Jean’i günlük, spor  ve gece şık olarak kullanabilecekleri bahar ve yaz ayları için çok farklı çok fit hissedecekleri bambaşka modern bir koleksiyon oldu. Uzun yıllar modası geçmeden farklı aksesuarlarla çok uzun yıllar kullanabilecekleri bir koleksiyon oldu’’ dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Delibal (2015) Zoraki İkili - On The Other Side Of The Tracks (2013) Azazil: Düğüm (2014) Şirinler 2 - The Smurfs 2 (2013) Bizum Hoca (2014) Süper Köpek ve Turbo Kedi - Stardog and Turbocat (2021)

Leave a comment