Özge Ulusoy, çok sevdiği mesleğinde kariyer basamaklarını hızla tırmanırken, arkadaşları için meslek hayatını riske attı! Yeni filmi “Kadın İşi Banka Soygunu”nda; hayali hem mesleğinde karıyer sahibi olmak hem de mutlu bir evlilik yapmak olan ancak arkadaşı için karıyerini hiçe sayan  bankacı Nihal karakterini canlandıran  Ulusoy, “Biz bir arkadaşlık filmi çektik. Aslında günümüzde yokmuş gibi gözüken ama var olan yakın arkadaşlıkları, sadakati, beraber gülüp beraber ağlayabilmeyi, dayanışmayı gösterdik. Bu filmi çekerken de, filmdeki dostluk gerçek oldu ve biz, 4 kadın sette çok güzel bir arkadaşlık yakaladık.” şeklinde konuşuyor.

Özge Ulusoy başrollerini Meltem Cumbul, Filiz Ahmet ve Esra Dermancıoğlu ile paylaştığı, 17 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi “Kadın İşi Banka Soygunu”nun, Türk halkının duygularını çok güzel ve doğru açıdan yansıtan bir film olduğunu belirtiyor. Ulusoy; “Bizim halkımızın en güzel tarafı, bir sürü acının içinden bile komik bir şeyler çıkarabiliyor. Üzüntüler çok yoğun yaşansa dahi, mizah anlayışı hiç kaybolmuyor. Biz de bu projede tam olarak bunu yansıtmaya çalıştık. Plansız, programsız tamamen duygularla banka soyduğumuz film, içinde hem dram hem de bir o kadar komik, eğlenceli sahneler barındırıyor.”

Filmde canlandırdığı karakteri seyircinin çok gerçek bulacağına inanan Özge Ulusoy, Nihal’i; “Kendi ayakları üzerinde durabilen, çağdaş, modern, iyi arkadaşlara sahip, evlenmek isteyen, bazen biraz eli ayağına karışan ve aptal gözüken ama hayattan ne istediğini bilen, bunu gösterebilen gayet akıllı bir kız” olarak tanımlıyor. Filmdeki bütün karakterlerin ve filmin çok gerçek unsurlar barındırdığını her fırsatta dile getiren Özge Ulusoy, banka soyma sahnelerini de; “Herkesin çok çaresiz kaldığı dönemler olur ve son çıkış olarak bir banka soyma fikri akla gelir. Birileri de bunu gerçekten yapmaya kalksa ancak böyle olurdu. Bu soygunda bir sürü absürt yan var, biz de bunun esprisini ve komik yanını ortaya çıkarmaya çalıştık” şeklinde açıklıyor.

TAFF Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini A. Taner Elhan’ın yaptığı, 17 Ocak 2014, Cuma günü beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak “Kadın İşi Banka Soygunu”nda Ferit Aktuğ, Erdal Cindoruk, Ayşen İnci, ve Gökçe Eyüboğlu da performansıyla göz doldururken; Sadi Celil Cengiz ve Murat Güven Akpınar konuk oyuncu, Ali Erkin Saltukoğlu ise, çocuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Sağ Salim 2: Sil Baştan (2014) Zerre (2013) Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn (2015) Anneler ve Kızları - Mother and Child (2010) Şöhretler Okulu (2022)

Leave a comment