ORMAN ÇETESİ
THE JUNGLE BUNCH
KARAKTERLERİ TANIYALIM
MAURICE: Kaplan Penguen Maurice ile tanışın!
3 BOYUT SEÇENEĞİ İLE
ÇILGIN BİR MACERAYA HAZIR OLUN!
Orman Çetesi ile tanışın! Kaplan gibi çizgili penguen Maurice ve evlatlık oğlu japon balığı Junior… Zeki minik maymun Gilbert ve yumrukbaz goril Miguel. Hepsinin ortak bir amacı var; ormanın kötü karakteri Koala Igor’dan kendilerini ve yaşam alanlarını korumak. Bir zamanlar Kaplan Natacha tarafından bozguna uğratılan Igor, intikam için geri döndü! Şimdi eski topraklar ve Orman Çetesi için güçleri birleştirme zamanı!
KAHRAMANLARIMIZI TANIYALIM
MAURICE: Kaplan Penguen Maurice ile tanışın! İşte büyük savaşçı… Ormanda bir kaplan tarafından evlat edilip büyütüldükten sonra, gözüpek savaşçı bir ruha sahip oldu. Orman Çetesi’nin lideri olarak dinamik, cesur ve her zaman pozitif.
JUNIOR: Maurice’in bakımını üstlendiği japon balığı. Elinden her türlü iş gelir. Her şeyden önce Maurice’in en yakın dostu ve en iyi Kung Fu öğrencisi.
Maurice gibi her şeye iyi tarafından bakmaya çalışır ve
tehlikeye atılmaktan asla çekinmez.
GILBERT: Bu zeki tarsier primatı çetenin beynidir. Her şeyi o düşünür. İnanılmaz numaraları ve kusursuz planları ile Orman Çetesi’nin her zaman tehlikelere karşı bir adım öne geçmesine yardımcı olur.
MIGUEL: İşte Orman Çetesi’nin en kaslı üyesi. Goril bedeninde bir çocuk saflığı taşıyan iyi kalpli Miguel, hayatta iki şeyden keyif alır. Muz yemek ve yumruk atmak. Gördüğünüz gibi onu mutlu etmek çok kolay.
AL ve BOB: Birbirinden bir an olsun ayrılmayan bu iki arkadaş, Orman Çetesi’nin sığınağından sorumludur. Hemen söyleyelim; göründüklerinden daha yetenekliler, saç şekillendirme, kostüm dizaynı, dekorasyon… neler neler. Orman Çetesi’ne zafere giden yolda fazlasıyla yardımcılar.
BATRICIA: Kocaman ve şefkatli kalbi onu en iyi tanımlayan şeydir. Karanlıktan korksa bile zor zamanlarda arkadaşlarını asla yarı yolda bırakmaz. Özellikle de aşık oluğu Gilbert’i.
VE KAHRAMANLARIMIZIN AKIL HOCALARI
NATACHA: Şampiyonlar Takımı’nın lideri. Ormanda barışı sağlamakla yükümlü grubun başında yer alıyor. Natacha, Maurice’i küçük ve savunmasız bir yavru iken bulup yetiştirmiştir.
RICKY: Takımın dördüncü üyesi, o olmazsa Şampiyonlar Takımı da olmaz.
GOLIATH: Beyinden ziyade sadece fiziksel gücünü kullanır. Yaşının ileri olmasından dolayı eskisi kadar aktif olamayan Goliath kendisine ‘yaşlı’ denilmesinden hiç hoşlanmıyor.
TONY: O bir tembel hayvan ve aynı zamanda bir Kung Fu ustası. Ölümcül dövüş sanatları uzmanı olan Tony, dayanılmaz derecede kötü kokar. Kendini temizlemek yerine meditasyon yapmayı tercih eder.
GERÇEK KÖTÜLER
IGOR: Kötü kalpli Koala Igor’un tek bir amacı var; yıllar önce deneyip başarısız olduğu ormanı yok etme planı… Şampiyonlar Takımı tarafından reddedildikten sonra tüm gençliğini intikam için harcayan Igor, yeni bir saldırı hazırlığı içinde.
SURIMI: Igor’un onu her yerde takip eden sadık yardımcısı Surimi’yi her an kendisine verilmiş bir görevi yerine getirken görebiliriz. Igor, bu sessiz yengeci her şekilde kullanır, bazen bir alarm saati olarak bazen de çim biçme makinesi…
FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: David Alaux
Yapımcı: Jean-François Tosti
Tür: Animasyon – 3 Boyut
Süre: 89 dakika
Yapım Yılı: 2017
Stüdyo: SND / GROUPE M6 / TAT Productions
Müzik: Olivier Cussac
İthalatçı: Filma Ltd.
Dağıtımcı: BirFilm
Vizyon Tarihi: 28 Temmuz 2017
Seslendirenler
Maurice: Ali Hekimoğlu
Gilbert: Arda Kavaklıoğlu
Batricia: Selay Taşdöğen
Natacha: Burçin Artut
Al: Deniz Salman
Bob: İlham Erdoğan
Goliath: Sinan Divrik
Igor: Uğur Aslanoğlu
Ricky: Emin Yaraç

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kül En Saf Beyazdır - Ash is Purest White (2019) Black Panter Yaşasın Wakanda - Black Panther: Wakanda Forever (2022) Gizli Dosya - Truth (2015) Şüphe / Doubt (2009) Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) Kardeşim Benim (2016)