Seyirci bambaşka bir Orçun Kaptan izleyecek!

Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı başrolleri Gizem Karaca, Barış Kılıç, Ayşen Gruda, Yıldız Kültür, Asuman Dabak, Serhat Özcan, Orçun Kaptan, Aslı Omağ, Emre Koç, Murat Serezli ve Görkem Yeltan’ın paylaştığı ‘Seni Seviyorum Adamım’ 21 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. Filmde Gizem Karaca ve Barış Kılıç arasında ki romantik sahneler bir hayli ses getirecek
Başarılı oyuncu Orçun Kaptan, Seni Seviyorum Adamım’da Barış Kılıç’ın canlandırdığı Berk karakterinin en iyi arkadaşı Genco’yu canlandırıyor. İstanbul’dan Kıbrıs’a giden Berk’e destek olup, Ezel (Gizem Karaca) karakteri ile yaşayacağı aşka alt yapı hazırlıyor.

Filmde eşini oynayan Aslı Omağ (Betül)  ile enerjisinin ilk günden itibaren çok iyi olduğunu belirten Orçun Kaptan “Aslı ve ben, geneli melodram olan filmin neşeli ayağıyız” şeklinde konuştu.

KIBRIS ŞİVESİ AVANTAJ OLDU!
Orcun kaptan’ı bu filmde oynamak istemesine en büyük sebep ise, fotoğrafçı eşi Deniz Kaptan ve ailesinin Kıbrıs’lı olması.  Kıbrıs şivesine oldukça hakim olan Orçun Kaptan, karakterini canlandırırken çok keyif aldığını belirtiyor.

SEYİRCİ ‘SONSUZ 2 ‘DE BAMBAŞKA BİR ORÇUN KAPTAN İZLEYECEK!

Orçun Kaptan’ın rol aldığı bir diğer film ise, Ocak sonu vizyona girecek olan, başrollerini İsmail Hacıoğlu ve Özlem Tekin’in paylaştığı ve yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun yaptığı ‘Sonsuz 2’ ilk filmin devamı gibi gözükse de aslında bambaşka bir hikaye.
“Rüstem karakteri daha önce oynadıklarımdan çok farklı ve sürprizli bir karakter” şeklinde açıklama yapan başarılı oyuncu, alışılmışın dışında bir Orçun Kaptan karakteri ile izleyenleri şaşırtacağının sinyallerini veriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hadi Be! (2021) Şeytanın Kitabı (2021) Locman (2018) Gölge (2017) Kuzu (2015) Aptallık Çağı - The Age of Stupid (2009)

Leave a comment