“OLUR İNŞALLAH” 5 HAZİRAN 2015’DE VİZYONDA SICAK BİR AKDENİZ KOMEDİSİ İLE GÜLMEYE HAZIR MISINIZ?

Başrollerinde Çetin Altay, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar’ın oynadığı bir Akdeniz komedisi “Olur İnşallah” 5 Haziran’da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Akdeniz’den gelen sıcak bir komedi eşliğinde gülmeye hazır mısınız? Son dönemin en komik oyuncuları arasında yerini alan Çetin Altay, güzel oyuncu Arzu Yanardağ ve köşe yazarı-sunucu Mesut Yar’ın başrollerini paylaştığı “Olur İnşallah” 5 Haziran’da vizyona girecek.
Antalya’nın Yaylaalan Köyü’nde yaklaşık 100 kişilik profesyonel bir ekiple 4 haftada tamamlanan filmde özellikle oyuncuların Antalya yöresinin kendine has şivesiyle yaptığı diyaloglar dikkat çekecek. Filmin oyuncu kadrosunda Ayhan Rüzgar ve Antalya’nın çok sevilen tiyatro oyuncusu Müfit Kayacan’ın yanı sıra tecrübeli oyuncu Sümer Tilmaç ve başarılı oyuncu Mehtap Bayri de bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise projeleriyle adından sıkça söz ettiren Tolga Baş oturuyor. Akdeniz insanının sıcaklığını ve samimiyetini sinema salonlarına taşıyacak “Olur İnşallah” sinemaseverleri 90 dakikalık bir maceraya sürükleyecek.
“Olur İnşallah” Hakkında
Yerel bir televizyon projesi için belediye başkanı ve yanındaki heyet Antalya’nın Göbelek Köyü’ne gider. Projesiyle ilgili köy muhtarı ve köylülerin isteksizliğini gören başkan yerel televizyon kanalı kurmak için başka bir köy bulmaya karar verir. Şansızlık odur ki belediye başkanı köyü terk ederken cimriliğiyle nam salan Kıllı Mustafa’nın traktörü makam aracına çarpar.
Kıllı Mustafa ve Anten Osman kazanın şokuyla kim olduklarını bilmeden belediye başkanına ve heyete saldırır. Kavgayı ayırma görevi ise köylülere kalır. Belediye başkanı yaşanan olaylara öylesine öfkelenir ki işlerin tüm sorumluluğunu Göbelek Köyü’ne yıkar. Köylülerden makam aracının masraflarını ve hayalindeki projenin gerçekleşmesi için gereken parayı üç ay içinde bulmalarını ister.
Köyün muhtarı ve Anten Osman başkanın istediği parayı nasıl bulacağını kara kara düşünürken, Kıllı Mustafa ise traktörünü nasıl tamir ettireceğinin derdine düşer.
Gerekli parayı bulmak isterken çeşitli işler deneyen kahramanlarımız televizyonu kurmak için çocukluğunu bu köyde geçiren Zeynep’ten de yardım isteyecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sadakatsizler - Les Infideles - The Player (2012) Dört Aslan - Four Lions (2011) Kara Noel - Black Christmas (2019) Cyrano (2022) Suikastçı - The Assassin (2016) Karışık Aile - Blended (2014)

Leave a comment