Yılın En Lezzetli Dergisi
Oktay Usta ile Yeşil Elma
2. Sayısıyla Bayilerde

Geçtiğimiz ay okurlarıyla buluşan ve adeta yok satan Oktay Usta ile Yeşil Elma Dergisi, ikinci sayısıyla raflardaki yerini aldı. Türkiye’nin en sevilen aşçısı ve sunucusu Oktay Usta önderliğinde hazırlanan derginin yeni sayısında; Nilgün Tatlı’nın Osmanlı Mutfağı’na özgü balıklı tarifleri, gurme aşçı Elmas Yetgin’in balkabaklı lezzetleri ve ünlü şef Ayten Saner’in palamutlarla hazırladığı yemekler, öne çıkanlar arasında.

Dünya mutfağından farklı lezzetler denemek isteyenler için, sevilen oyuncu Ayumi Takano’nun hazırladığı Japon Mutfağı’na özgü yemekler müthiş birer alternatif oluşturuyor. Dergide ayrıca okurları, bitki bilim ve güzellik uzmanı Suna Dumankaya’nın paylaştığı özel sağlık reçeteleri ve bizzat işin ustalarından alınan Gaziantep, Karadeniz ve Konya yörelerine ait eşsiz tarifler bekliyor.

Evinin kapılarını Oktay Usta ile Yeşil Elma Dergisi’ne açan Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinin hazırladıkları tariflerin yanı sıra, Oktay Usta’nın Mısır Çarşısı’ndaki alışveriş turu da eğlenceli kareler eşliğinde dergi sayfalarına taşınan konular arasında. Oktay Usta ile Yeşil Elma Dergisi, ikinci sayısıyla, D&R, İnkılap Kitapevi, NT, Teknosa, Kipa, Migros, Carrefour ve tüm bayilerde.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
İntikam Vakti - Wrath Of Man (2021) Ben Kendim ve Annem - Les Garçons et Guillaume a Table (2014) Kanal-İ-zasyon (2009) Bitik Şehir - Broken City (2013) Her Şey Her Yerde Aynı Anda - Everything Everywhere All at Once (2022) Tüylü Kaçak - Ozzy (2017)

Leave a comment