Kavram Eğitim Kurumlarının 19 yıldır düzenlediği geleneksel KAVRAM OLİMPİYATLARI Ödül Töreni, Profilo Kültür Merkezi’nde yapıldı. Başarılı ve çalışkan öğrencileri yükseköğretim kurumlarına hazırlamak amacıyla Kavram Eğitim Kurumları çatısı altında, Kavram Dershanelerince 9. 10.11.sınıfların başarılı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Kavram Olimpiyatları ödül törenine iletişim dünyasının ünlü simaları ve eğitimcileri katıldı.

Songül ÖDEN, Kerem ALIŞIK, Sedef AVCI, Tolgahan SAYIŞMAN, Levent ÜLGEN, Perihan SAVAŞ, Rasim ÖZTEKİN, Zeynep MANSUR, Rutkay AZİZ, Helin AVŞAR, Işın KARACA, Oylum TALU,  Linet, HAZAL, OF AMAN NALAN, Murat KEKİLLİ, Mesut YAR, Şebnem ARCAN, EFLATUN’nın katıldığı ödül töreninde Türkiye genelinde 46 bin öğrenci arasında uygulanan anket sonuçlarına göre belirlenen başarılı radyo ve tv programları da ödüllendirildi.

KIRK ALTI BİN ÖĞRENCİNİN ENLERİ
TRT 1 “Seksenler ” dizisi ekibini yılın dizisi, Kanaltürk “Top Bizde ” programı yılın en iyi spor programı, Alem FM  “Dr. Nafiz’le Alemin Sağlığı ” yılın en iyi radyo programı, Show tv  “Show kulüp ” yılın en iyi magazin programı, Kanal 7 “İskele Sancak” yılın en iyi tartışma programı TV 8 “ Erken Baskı ” yılın en iyi yaşam programı,” kanaldhaber.com”  yılın en iyi haber portalı, yılın en başarılı kadın oyuncusu Songül ÖDEN, yılın en başarılı erkek oyuncusu Tolgahan SAYIŞMAN ” Yatak Odası Diyalogları” Yılını En Başarılı tiyatro oyunu Rutkay AZİZ, Perihan SAVAŞ ve Rasim ÖZTEKİNE Yaşam boyu Meslek Onur Ödülü verildi.

ÖĞRENCİLERDEN OYUNCULARA BÜYÜK İLGİ
Ödül töreni için salona giren Tolgahan Sayışman’ı tezahürat ile karşılayan öğrenciler uzun süre başarılı oyuncuyu alkışladılar. Yılın en başarılı kadın oyuncusu ödülüne layık görülen Songül Öden ise yine oyuncu arkadaşı gibi tezahüratlar arasında ödülünü aldı. Her iki oyuncuda yaptıkları konuşmada eğitimin önemine değinirken alçak gönüllü ve cana yakın tavırlarıyla herkesin ilgi odağı oldular. Ödül töreni sonrası imza almak için üzerlerine üşüşen gençlerle tek tek ilgilenen Tolgahan Sayışman ve Songül Öden aldıkları ödülü ne denli hak ettiklerini gösterdiler. Oyunculuk kariyeri sonrası yaptığı single çalışması ile ilk ödülünü alan Şebnem Arcan “İlk ödülümü hedef kitlemden almak beni onurlandırdı.” dedi

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Şeytanın İni - Red State (2011) Unutursam Fısılda  (2014) İki Babalık - Old Dogs (2010) MONOS (2019) Takip: İstanbul - Taken 2 (2012) Kedi Özledi (2013)

Leave a comment