Oflu Hoca’nın Şifresi 2

Hikâye: Ahmet, başkanlığı kaptırdığı için hala Oflu’ya öfkelidir. Oflu Hoca yüzünden hem itibar hem para kaybetmiştir. Tekrar başkan olmanın yollarını ararken zengin müteahhit İdris, oğlu Şaban’a Nur’u ister. Ahmet kendini kurtarmak için hemen kabul eder. Durumu öğrenen Kadir ve Oflu Nur’u kaçırmaya karar verirler.

Ama Nur’u kaçırayım derken yanlışlıkla Ahmet’in halasını kaçırırlar. Hala, Ali Osman’a evvelden beri aşıktır, onunla evlenmek ister. Ama Ali Osman buna yanaşmaz. Hala Ali Osman’ı ikna ederse Arsin’deki arsaları Ahmet’in üstüne yapacağını söyler. Teklifi duyan Ahmet hemen çark eder, Oflu’ya babasını bu evliliğe ikna ederse Nur’u Kadir’e vereceğini söyler. Ama aklında başka bir plan vardır.

Nikâh hazırlıkları başlar. Ahmet’in keyfi yerindedir. Önce Emine halayla Ali Osman’ın nikâhını kıydıracak sıra Kadir ve Nur’un nikâhına geldiğinde nikah kıyılmadan duruma el koyacaktır. Niyeti Nur’u Şaban’la evlendirmektir. Ama planı ters teper, Ali Osman ve Oflu Ahmet’in hinlik peşinde olduğunu anlamış, ona oyun oynamışlardır.

Yönetmen: Adem Kılıç
Senarist: Uğur Kandemir Arpacı, Zeynep Kaya
Yapım Şirketleri: TAFF Pictures, Üçgen Yapımevi
Yapımcılar: Timur Savcı, Cemal Okan, Adem Kılıç
Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz
Kurgu: Aytekin Birkon
Oyuncular: Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Başak Daşman, Nihan Büyükağaç, Ayşegül Günay, Eser Eyüboğlu, Mehtap Bayri, Seymen Aydın, Asena Ongan, Buket Dereoğlu, İsrafil Köse
Gösterim Tarihi: 13 Mayıs 2016
Dağıtım: Mars Dağıtım

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kırık Kucaklaşmalar - Broken Embraces (2010) Otoban Katilleri (2023) Şirinler 2 - The Smurfs 2 (2013) Ölümlü Dünya (2018) X-Men: Apocalypse (2016) Moskova’nın Şifresi: Temel (2012)

Leave a comment