Önümüzdeki günlerde Gani Müjde’nin yazdığı Harem adlı tarihi komedi dizisiyle ekranlara gelecek Nurseli İdiz, oyunculuktan uzak kaldığı dönemin acısını çıkarıyor. Bir yandan da yeni bir tiyatro oyunu için sahneye çıkmaya hazırlanan Nurseli İdiz, aynı dönemde bir de sinema filmine başlayacak. Geçtiğimiz haftalarda yaşadığı tatsız olayları unutmak istediğini belirten ünlü oyuncu, “Bundan sonra sadece işimle gündeme geleceğim” diyor.

Gani Müjde’nin senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği “Harem” adlı tarihi komedi dizisinde “Mozaikli Valide Sultan” karakterini canlandırmaya başlayan, aynı dönemde yeni bir tiyatro oyunu ve bir sinema filmi için de imza atan Nurseli İdiz “ Bu işlerle birlikte küllerimden yeniden doğacağım. Bunca yıllık meslek hayatımda ilk defa bir ekiple çalışmaya başladım ve kendimi Özgür Aras’a teslim ettim. En son yaşadığım olaylardan sonra Özgür Aras krizi yönetti, şimdi doktorumdan diyetisyenime iş takibinden medya ilişkilerime kadar her şeyle ilgileniyor. Biran da üç işin içinde buldum kendimi. Tüm yaşadıklarımdan sonra “her şerde bir hayır vardır” diyorum. Artık kendime ve ekibime tek bir sözüm var “sadece çalışacağım”  diyor.

Parlak bir tiyatro ve televizyon geçmişine sahip olan oyuncu Nurseli İdiz, geçtiğimiz haftalarda Çeşme’de yaşadığı olayla gündeme gelmişti. Yaşadığı sıkıntılı günleri tedavi gördüğü Bipolar hastalığına bağlayan Nurseli İdiz, hastalığının nüksettiği dönemlerde kendisini iyi yönetemediğini belirtiyor. Psikiyatride duygu durum bozukluğu olarak karşılık bulan Bipolar bozukluk tedavisi gören İdiz, bu zor günleri atlatmak için kendini işine verdi. Geçtiğimiz hafta ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan’ın objektifine poz veren Nurseli İdiz, yeni projeleriyle kendinden söz ettirecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Eyyvah Eyvah 3 (2014) Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far From The Madding Crowd (2015) Yarının Sınırında - Starred Up (2014) Seni Uzaktan Sevmek - Going The Distance (2010) Oflu Hoca’nın Şifresi (2014) Zehir Zemberek (2022)

Leave a comment