Pinema Film’in dağıtımını yapacağı ‘Ghost Rider 2- Hayalet Sürücü’ filminin çekimleri için Türkiye’ye gelen Nicholas Cage Kapadokya ve Pamukkale’deki çekimlerin ardından Romanya’ya geçecek.

Çok büyük gizlilik ve titizlikle gerçekleşmesi planlanan Türkiye çekimlerinde filmin yapımcısı özel röportaja izin vermezken filmin dağıtımcısı Pamir Demirtaş filmin büyük çoğunluğunun çekileceği Romanya’daki set ziyareti ve röportaj için yapımcıdan özel izin aldı.

Üç boyutlu çekilen ve 120 milyon USD bütçeye sahip olan film hayli iddialı bir yapım…

Ünlü oyuncunun bir diğer filmi de yine Pinema Film tarafından 14 Ocak Cuma günü vizyona giren ‘Season of the Witch-Cadılar Zamanı’.

Film, savaştan dönen iki şövalyeye, Kara Cadı olduğuna inanılan genç bir kızı uzaktaki bir manastıra götürme görevinin verilmesini konu eden heyecanlı bir macera filmi.

14.Yüzyılda geçen film gerek oyunculuğuyla gerek kostümleriyle yurt dışında adından söz ettirmeyi başardı.

Daha önce birçok kez Pinema Film’in sahibi Pamir Demirtaş tarafından Türkiye’de ağırlanan Francis Ford Coppola’nın yeğeni olan Nicholas Cage Türkiye’deki hayranlarının filmine ne kadar ilgi göstereceğini merak ettiğini belirtti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Pinokyo - Pinocchio (2020) Aç Kalpler - Hungry Hearts (2015) Ruhlar Evi - Ghost House (2017) Garfield Süper Kahraman - Garfield's Pet Force (2010) Dört Aslan - Four Lions (2011) Ali Kundilli 2 (2016)

Leave a comment