NEW YORK’TA BEŞ MİNARE’NİN AFİŞLERİ GÖZ DOLDURACAK!
ÜNLÜ TASARIMCI EMRAH YÜCEL:
‘KENDİMİ TUTAMADIM, 75 AFİŞ TASARLADIM’ AFİŞLER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK!

Sezonun en merakla beklenen filmi New York’ta Beş Minare,  sinema izleyicilerinin karşısına iki afişle birden çıkacak. Hollywood flmlerinin dünyaca ünlü afiş tasarımcısı Emrah Yücel tarafından hazırlanan 75 alternatif arasından şecilen afilşler, yakında sinema salonlarındaki yerini de alacak.  Yapımcı Boyut Film / Murat Tokat’ın yaptığı açıklamaya göre,  montajı devam eden filmin afişini tasarlayan Emrah Yücel, filmin ruhunu yakalayabilmek için çekim setini sık sık ziyaret etmiş. Mahsun Kırmızıgül’ün daha önceki filmleri Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm’ün de film afişlerini tasarlayan Emrah Yücel ‘İlk kez hem Türk hem de Amerikalı oyuncuların rol aldığı bir film tasarlıyorum. Özellikle bu film afişinden çok büyük bir keyif aldım ve kendimi tutamayarak tam 75 adet afiş tasarladım’ dedi.

Sinemaseverler tarafından yaklaşık bir yıldır teaser’i sinema salonarında izlenebilen ve 5 Kasım 2010’da da vizyona girecek olan New York’ta Beş Minare filminin kadrosunda Danny Glover, Gina Gershon, Robert Patrick, Haluk Bilginer, Ali Sürmeli, Zafer Ergin, Suna Selen, Hüseyin Avni Danyal, Salih Kalyon, Murat Ünalmış, Onur Ünsal, Mahsun Kırmızıgül, Mustafa Sandal ve Eşref Kolçak rol alıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cesur Balık Sihirli Dünyada (2022) Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011) Şampiyonlar - Campeones (2019) Kimetsu No Yaiba - On Stage Mugen Train Arc (2023) Vur ve Kaç - Hit & Run (2012) Sizi Seviyorum (2009)

Leave a comment