MUTLULUĞA ÇAĞIRAN OYUNCAKLAR CAPİTOL’DE

Capitol Alışveriş Merkezi ve Mika-Der (Minik Kalplerle Elele Derneği) işbirliği ile gerçekleştirilen “Mutluluğa Çağıran Oyuncaklar Sergisi” tüm ziyaretçileri çocukluğuna davet ediyor.

Ünlü isimlerin, kendilerinde iz bırakan oyuncaklarının yer aldığı ve her bir oyuncağın hikayesini kendi seslerinden anlattıkları sergi 21 Aralık – 31 Ocak 2016 tarihlerinde Capitol Muse Project’te sergileniyor.

Yeni yılı, oyuncak fabrikası dekoru ile karşılayan Capitol, Mika-Der ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile ağır travma altındaki 40 çocuğun hayatla barışması amacıyla Tekirdağ Çerkezköy’de temeli atılan Çocuk Destek ve Rehabilitasyon Merkezi’ne destek olacak.  

Capitol, “Mutluluğa Çağıran Oyuncaklar Sergisi” ile sizi zamanda yolculuğa çıkarıyor!

Bul yıl sizi çocukluğunuzun gülümseten anlarına götürecek olan Capitol Muse Project medya ve sanat dünyasının birbirinden değerli isimlerine ev sahipliği yapıyor.

Sizin çocukken en yakın arkadaşınız kimdi? Misketleriniz ya da bez bebeğiniz mi? Capitol sizi geçmişe götürüyor. O en mutlu anlarınızı tekrar yaşamanızı sağlıyor!

Oyuncağının hikayesini anlatan ünlü isimler arasında; Arzu Sabancı, Aykut Gürel, Ayşe Arman, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Behzat Gerçeker, Demet Sabancı, Dilek Hanif, Erol Evgin, Ertuğrul Özkök, Ferhat Göçer, Fuat Güner, İbrahim Büyükak, İclal Aydın, Jülide Ateş, Kenan Doğulu, Kürşat Başar, Murat Evgin, Nilüfer, Nükhet Duru, Oğuzhan Koç, Onur Baştürk, Özcan Deniz, Perran Kutman, Selçuk Yöntem, Saffet Emre Tonguç ve Zara gibi birbirinden değerli birçok isim bulunuyor. Ses kayıtlarını masalsı bir hale getiren Aykut Gürel ise oyuncağının sergileneceği bir diğer isim olarak sergide yer alıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yeni Mutantlar - New Mutantlar (2020) Hüddam 3: Lamia (2023) Borç Harç (2019) Othello (2023) Kolombiyalı: İntikam Meleği - Colombiana (2011) Göç Mevsimi - Pajaros de Verano – Birds of Passage (2019)

Leave a comment