RED, İklim değişikliğine karşı imzalanan Paris Anlaşması doğrultusunda her yıl Dünya Günü olarak kutlanan bugün, Birleşmiş Milletler’le ortaklaşa yürttüğü “Mutlu Bir Dünya İçin Angry Birds”kampanyasını sürdürüyor.

Birleşmiş Milletler, Dünya Günü nedeniyle bu yıl üzerinde RED karakterinin yer aldığı pullar bastırdı. Ayrıca yine bugün Paris Anlaşması’nı destekleyen, ANGRY BIRDS FİLM’in orijinal versiyonunu seslendiren oyuncular, Jason Sudeikis, Josh Gad, ve Maya Rudolph’un yer aldığı bir video yayınlandı.

20 Mart 2016’da Uluslararası Dünya Mutluluk Günü’nde, Birleşmiş Milletler’in Yeşil Elçisi olarak, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon tarafından, tüm dünyaya tanıtılan RED, o günden bugüne kadar #AngryBirdsHappyPlanet kampanyasını desteklemek için 20 ülkeyi dolaştı. RED bu gezilerinde, tüm insanları iklim değişikliğine karşı önlemler almaya davet etti.

13 Mayıs‘ta Türkçe Dublaj ve Altyazılı Seçenekleriyle 3D Olarak Sinemalarda.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çılgın Aptal Aşk - Crazy, Stupid, Love (2011) Yasak Bölge 9 - District 9 (2009) Mazi Yarası (2009) Binlerce Kez İyi Geceler - A Thousand Times Good Night (2014) Aşka Ruhunu Kat - Soul Kitchen (2009) Son Kalan - Lone Survivor (2014)

Leave a comment