“Model Of  Celebrity”
MODA DÜNYASINA YENİ YÜZLER KAZANDIRACAKLAR
SİZ DE ÜNLÜ OLABİLİRSİNİZ!

Podyum dünyasının aynı isimler etrafında dönmesinden rahatsız olan üç isim iletişimci Özgür Aras, koreograf Banu Noyan ve modacı Hakan Akkaya bu kısır döngüyü kırmak için kolları sıvadı. “Model of Celebrity” yarışmasını düzenlemeye karar veren üçlü, yeni yüzler aramak için biraraya geldi. Her biri kendi mesleklerinde başarıya ulaşmış isimlerden oluşan Model of Celebrity ekibi, hem moda hem televizyon camiasına taze soluk getireceklerini söylüyor.  
Elemeleri Haziran ayında başlayıp finali Aralık ayında gerçekleşecek Model of Celebrity yarışması moda dünyasına yeni yüzler kazandırmak için Türkiye’nin pek çok ilinde seçmeler yapacak. Ünlü iletişimci Özgür Aras, koreograf Banu Noyan ve modanın dahi çocuğu olarak anılan modacı Hakan Akkaya tarafından düzenlenen Model of Celebrity, Türkiye’nin yeni yüzlerini seçmek için çok yakında harekete geçiyor.
“Kendi ünlümüzü kendimiz yaratalım” mantığı ile yola çıkan üçlü; Kasım – Aralık ayında büyük finali gerçekleştirilecek yarışmanın finalistlerini Türkiye’nin pek çok ilinde dolaşarak seçecekler. Her ilin en büyük alışveriş merkezinde yapılacak seçmelerde belirlenecek adaylar İstanbul’da düzenlenecek büyük final için yarışmaya hak kazanacaklar.
Yapılan seçmeler sonucunda “Model Of Celebritiy” yarışmasında birinci seçilecek erkek ve kadın yarışmacıların da iş imkanları garantide! İletişim ve moda dünyasında yapılacak başarılı ve prestijli işlerde yarışma birincilerinin yerlerinin şimdiden hazır olduğunu belirten Özgür Aras, Banu Noyan ve Hakan Akkaya, kendine güvenen herkesi yarışmaya çağırıyor.
“Model Of Celebritiy” ilk elemesi 21 Haziran 2014 Cumrtesi günü İstanbul Metro City Alışveriş Merkezinde olacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kırlangıçlar Susamışsa (2018) Güvercin (2018) Hesapta Aşk (2016) Acı Bir Hayat Öyküsü - Precious (2010) Kaptan Porsuk Kayıp Hazinenin Peşinde - Two Buddies and a Badger (2023) Ayı Kardeşler: Sirkte Curcuna - Boonie Bears III – Boonie Bears: The Big Top Secret (2017)

Leave a comment