Paramount Pictures ve Skydance Sunar
Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı
Tom Cruise
MISSION: IMPOSSIBLE – YANSIMALAR

YAPIM NOTLARI

En iyi niyetler çoğu zaman tekrar karşınıza çıkarak peşinizi bırakmazlar. MISSION IMPOSSIBLE: YANSIMALAR filminde Ethan Hunt (Tom Cruise) ve IMF ekibi (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) ile aşina olduğumuz bazı dostları (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) yolunda gitmeyen bir görevden sonra zamana karşı yarışıyor. Henry Cavill, Angela Bassett ve Vanessa Kirby de yönetmen koltuğunda bir kez daha yapımcı Christopher McQuarrie’ın yer aldığı dinamik kadroya katılıyorlar.
Mission: Impossible – Yansımalar filminde Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Frederick Schmidt ve Alec Baldwin rol alıyor. Görüntü yönetmeni Rob Hardy. Yapım tasarımcı Peter Wenham. Editör Eddie Hamilton. Tehlikeli sahneler koordinatörü Wade Eastwood. Özel efektler süpervizörü Neil Corbould, görsel efektler süpervizörü Jody Johnson. Kostüm tasarımcı Jeffrey Kurland. Müzik Lorne Balfe.
Paramount Pictures ve Skydance sunar Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı. Tom Cruise Mission: Impossible – Yansımalar
İdari Yapımcılar David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger.
Yapımcılar Tom Cruise, Christopher McQuarrie, Jake Myers ve J.J. Abrams. Bruce Geller’ın yaratıcısı olduğu televizyon dizisinden uyarlanmıştır.
Yazar ve yönetmen Christopher McQuarrie.
Oyuncular: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Frederick Schmidt ve Alec Baldwin

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hayatımın Şansı - Samba (2014) Ritüel - Consecration (2024) Alita: Savaş Meleği - Alita: Battle Angel (2019) Küçük Beyaz Yalanlar - Little White Lies (2011) Hop Dedik: Deli Dumrul (2011) El Hass: Cinden Olan İnsandan Doğan (2022)