TEHLİKENİN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU!!!

Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren Mission: Impossible Ghost Protocol 1,835,000 T’lik ilk üç gün hasılatıyla Türkiye’de vizyona giren ünlü aktör Tom Cruise’nin yer aldığı filmler arasında en iyi açılışa sahip yapım oldu. İlk üç günde 164.690 kişinin izlediği film, aynı zamanda Paramount Pictures’ın Türkiye’de şu ana kadar gerçekleştirdiği en iyi açılış hasılatına sahip film ünvanını da kazanmış oldu.

Tehlike yine nefes kesiyor
Yine nefesleri kesen bir macera sunan serinin son filmi Mission: Impossible Ghost Protocol’da GTG, Kremlin’e terörist bombalı saldırı düzenlemekle suçlanınca Başkan, Hayalet Protokolü’nü devreye sokar. Ethan Hunt ve teşkilatı GTG artık tanınmıyordur. Herhangi bir kaynağı veya desteği kalmayan Hunt, teşkilatının adını temize çıkarmak ve başka bir saldırıyı önlemek için bir yol bulmak zorundadır. Hunt’ın bu göreve, şahsi amaçlarını tam bilmediği eski GTG arkadaşlarından oluşan bir takımla atılmaya mecbur olması işleri daha da karmaşık bir hâle sokar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Eş Anlamlılar - Synonyms (2019) Kollarımda Kal - A Coeur Ouvert - A Monkey On My Shoulder (2013) Yedi Yaşam / Seven Pounds (2009) Soğuk İntikam - Cold Pursuit (2019) Aşkın Sırrı: Somuncu Baba (2016) Kirpi Sonic 2 - Sonic the Hedgehog 2 (2022)

Leave a comment