“MEZARCI” FİLMİNİN İKİNCİ KLİBİ YAYINLANDI!

11 Ağustos’ta vizyona girecek olan “Mezarcı” filminin soundtrack’lerinden bir tanesi olan “Sen Benden Gittin Gideli” isimli şarkıya da klip çekildi. Usta sanatçı Erkan Oğur’un seslendirdiği şarkının söz ve müziği ise Mazlum Çimen’e ait. Filmin ilk klibi ise “Seyyah” isimli şarkıya çekilmişti.

Yönetmenliğini Talip Karamahmutoğlu’nun üstlendiği Mezarcı’nın başrollerinde ise Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Turan Özdemir, Orhan Aydın ve Mustafa Uzunyılmaz yer alıyor.

Usta yazar Osman Şahin’in unutulmaz öyküsünden uyarlanan Mezarcı’nın konusu ise şöyle: Yeni bir hayat kurmak umuduyla işçi olarak gurbete gittiği Almanya’da mezarcılık konusunda ustalaşan Ejder, babasının ölümü üzerine memleketi Dalaman Şerefler Köyü’ne döner. Ejder’in köyündeki yerli ve yabancıların oluşturduğu milyon dolarlık yaşam alanları, Ejder’in mezarcılık konusundaki birikimlerine yeni ufuklar açar.

Milyon dolarlık evlerde oturan bu insanları, öldükten sonra köy mezarlığına defnetmek fikrine karşı çıkan Ejder, ”Aslan yattığı yerden bellidir” felsefesi ile yola çıkarak, ölecek her varlıklı insana ölümsüzlüğü simgeleyen zeytin ağaçları altında sonsuz bir yaşam vaat eder.

Kişiye özel mezar tasarımları ile cennete giden bu yolda müşterilerine eşlik eden Ejder ve şirketi ”Yatay mezarcılık, öldükten sonra bile yanınızda olacak” sloganı ile işler yolunda giderken, kasabaya sonradan yerleşen Bektaş’ın travmatik hikayesi ile yüzleşir.

klip:

Fragman:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karanlık Cinayetler - The Frozen Ground (2013) Acele Baba Aranıyor - Adopt a Dady (2019) Ortaokul Hayatımın En Kötü Yılları - Middle School: The Worst Years of My Life (2016) Kingsman: Gizli Servis - Kingsman: The Secret Service (2015) Zuzula: Cinler Alemindeki Karanlık Kabus (2016) The Experiment (2010)