Tiyatronun duayenlerinden usta oyuncu Metin Serezli’nin cenazesi Salı günü Teşvikiye Camii’nde düzenlenecek sade bir törenle son yolculuğuna uğurlanak.

Akciğer kanseri nedeniyle uzun süredir tedavi gören usta oyuncu Metin Serezli, sabah saatlerinde evinde hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölüm haberi, yakınlarını ve sanatseverleri yasa boğdu.Serezli’nin eşi Nevra Serezli,yaptığı açıklamada,sanatçının bugün saat 07.00 sıralarında yaşamını yitirdiğini söyledi.

Merhum Sanatçının yaklaşık 2,5 yıldır akciğer kanseri olduğunu ifade eden Nevra Serezli, vefat ettiği sırada kendisinin ve oğlunun yanında olduğunu belirtti. Nevra Serezli, usta sanatçının ”anma töreni istemediğini de” söyledi. Serezli’nin Beykoz’da bulunan evinde eşi ve çocukları taziyeleri kabul etti.Aileyi ziyaret eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçının sade bir törenle son yolcuğuna uğurlanacağını söyledi. Metin Serezli ile dost olduklarını belirten Sarıgül, şöyle konuştu: “Çok değerli bir sanatçıydı. Sanatıyla, beyefendi kişiliğiyle herkese örnek oldu. Ailesi çok sade bir tören yapılmasını istiyor. Gazete ilanı dahi arzu etmiyorlar. ‘Benim tiyatrolarla birçok ilanım çıktı gazetelerde, ölüm ilanım çıkmasın’ diye bir vasiyeti var. Sade bir törenle Salı günü uğurlayacağız. Bütün sanat camiasına başsağlığı diliyorum.”

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Halam Geldi (2014) Gitmek: Benim Marlon ve Brandom (2008) Bizim Küçük Günahlarımız (2017) İstisna - The Exception (2017) Dehşet Kapanı - The Cabin in the Woods (2012) Qirej - Kir (2011)

Leave a comment