MERT TÜNAY ve KENAN DOĞULU’DAN,
“DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU”NA
SOUNDTRACK ALBÜMÜ!

“Arkadaşlık aşka dönüşür mü?” sorusunun yanıtını kendi hikayesi içinde veren “Dünyanın En Güzel Kokusu” filmi; Mert Tünay imzalı müzikleriyle de çok konuşulacak! Başrollerini Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı “Dünyanın En Güzel Kokusu”nun; müzik direktörlüğünü Mert Tünay’ın, süpervizörlüğünü ise Kenan Doğulu’nun yaptığı soundtrack albümü de dinleyicilerle buluşacak!

Uğur Yağcıoğlu’nun yazıp yönettiği, süpervizörlüğünü ise Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı “Dünyanın En Güzel Kokusu”; Sevgililer Günü haftasında, 12 Şubat’ta vizyona girecek. Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin, Böcek Film ile birlikte ortak yapımcılığını üstlendiği film; Doğulu Prodüksiyon ve DMC etiketi ile satışa sunulacak soundtrack albümüyle de çok ses getirecek.

VOKALDE TUBA ÜNSAL!

Müzik direktörlüğünü Mert Tünay’ın, süpervizörlüğünü Kenan Doğulu’nun yaptığı soundtrack albümünde; Tünay’ın bu film için yazdığı “İstanbul’un En Güzel Gözleri” adında yepyeni bir şarkı yer alıyor. Prodüktörlüğü ve düzenlemesi Mert Tünay’a ait olan parça dijital platformlarda satışa çıkarken, klibi de izleyicilerle buluştu. Parçanın sürprizi ise filmin yıldızlarından Tuba Ünsal’ın geri vokallerde yer alması.

Albümdeki bir diğer sürpriz ise, Teoman ve İrem Candar’ın birlikte seslendirdiği, sözleri Teoman’a ait olan “Çoban Yıldızı” şarkısı. “Dünyanın En Güzel Kokusu” soundtrack albümünde ayrıca; Mert Tünay’ın “Güzel” şarkısı, Kenan Doğulu’nun, 2015 yılının en sevilen şarkıları arasında yer alan romantik parçası “Tencere Kapak”, Demir Demirkan’a ait “Aşktan Öte” şarkısının rock versiyonu ve filmde de konuk oyuncu olarak rol alan Mehmet Erdem’in sevilen şarkısı “Herkes Aynı Hayatta” yer alıyor. Mert Tünay tarafından bestelenen ve filmde kullanılan enstrümantal film müziklerinden bazıları da albümde müzikseverlerle buluşacak.

“Paramparça”, “Kördüğüm” gibi dizilere imza atan dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiye ve “G.O.R.A.”, “Sınav”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “8 Saniye” gibi yapımlara imza atan Böcek Film’in ilk ortak yapımı olan “Dünyanın En Güzel Kokusu”; Sevgililer Günü haftasında, 12 Şubat 2016’da sinemalarda!

“DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU”
KÜNYE
Derya: TUBA ÜNSAL
Hakan: RIZA KOCAOĞLU
Çetin: BURAK ALTAY
Kübra: ESRA RUŞAN
Faruk: NEZİH TUNCAY
Safiye: FERİHA EYÜPOĞLU
Ceyhan: AÇELYA AKKOYUN
ve
Semiha Bezek, Gözde Kocaoğlu, İrfan Kangı, Tuğçe Altuğ, Latif Koru, Esra Akpınar, Oğuz Okul, Burcu Kuş, Mehmet Erdem, Oğulcan Kızıltuğ, Derya Aral, Yankı Bersis Şen, Rüzgar Berslan Şen, Mira Neris Şen

Yapım: Endemol Shine Türkiye – Böcek Film
Yapımcı: H. Hakan Eren – İpek Sorak – Gökhan Tatarer
Süpervizör: Ömer Faruk Sorak
Yazan-Yöneten: Uğur Yağcıoğlu
Yapım Uygulama: Filmevi-Ajanstuba
Uygulayıcı Yapımcı: Ali Temiz
2.Yönetmen: Gökhan Ayiz
Yardımcı Yönetmen: Özge Eren
Görüntü Yönetmeni: Cihan Gedik
Amsterdam Görüntü Yönetmeni ve Fotoğraflar: Metin Dağ
Sanat Yönetmeni: Gizem Akar
Kurgu: Yakup Baysal
Müzik: Mert Tünay
Kostüm: Heycan Kaya
Set Amiri: Cengiz Çirkin
Ses: Mustafa Özyurt
Işık Şefi: Osman Şenel
Post Prodüksiyon: Erdem Ateş Tez

MERT TÜNAY’IN “İSTANBUL’UN EN GÜZEL GÖZLERİ” ADLI ŞARKISININ KLİBİNİ

“DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU” FİLMİNİN YENİ FRAGMANINI

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kahraman Tavuk Uzayda - Condorito: La Película – Space Chicken (2019) Son Konser - A Late Quartet (2013) Kediler - Cats and Peachtopia (2019) Kabus - Fairytale (2012) Kolpaçino: Bomba (2011) Kara Düzen- Black Mass (2015)

Leave a comment